Obnoviť stránku

Umidigi G1 Tab 4 GB/64 GB sivý

4,0 39 hodnotení
72,90 €

Umidigi G1 Tab 4 GB/64 GB sivý

Tablet UMIDIGI G1 Tab bude vaším verným parťákom, s ktorým hravo zvládnete veľa vecí. Poskytne vám možnosť sledovať internetové dianie, nahrávať videá a robiť snímky, ale tiež používať praktické aplikácie alebo si zahrať hry. Tablet je osadený 10,1" displejom, ktorý sa hodí na pracovné alebo študijné účely. Zaujme aj nadšencov do hier a milovníkov filmov. Plynulý chod systému zaisťuje 4-jadrový procesor Rockchip RK3562. Operačná pamäť dosahuje kapacitu 4 GB. Pre súbory, fotky aj videá je prichystaná 64GB interná pamäť. Tá bude dostačujúca pre väčšinu používateľov a umožní inštaláciu desiatok aplikácií. Dostatočné množstvo energie dodáva batéria s kapacitou 6000 mAh. Vaše sympatie si určite získa jeho konektorová výbava USB-C a výstup na slúchadlá (3,5mm jack).

Tablet Umidigi G1 Tab 4 GB/64 GB sivý ...

Zásadné prednosti tabletu Umidigi G1 Tab 4 GB/64 GB sivý

  • Nechajte sa rozmaznávať audiovizuálnym obsahom tabletu UMIDIGI
  • O plynulé fungovanie systému sa stará 4-jadrový procesor
  • Kapacita operačnej pamäte má 4 GB
  • Tablet je osadený 10,1" displejom
  • Iste vás zaujme konektorová výbava USB-C a výstup na slúchadlá (3,5mm jack)
  • Hlavný zadný fotoaparát má rozlíšenie 8 Mpx
  • Tabletu UMIDIGI dodáva šťavu batéria s kapacitou 6000 mAh
  • Umožňuje pracovať viac ako sedem hodín bez prerušenia
  • Je vybavený drôtovým nabíjaním s maximálnym výkonom 10 W
  • Na prácu s grafikou, hranie hier či používanie graficky náročných aplikácií je v tablete zabudovaný grafický čip ARM Mali-G52 MC2
  • Vnútorná pamäť je rozšíriteľná pomocou pamäťovej karty typu Micro SDXC vo veľkosti 1024 GB
  • Bezdrôtové spojenie s vašimi blízkymi zariadi WiFi a Bluetooth

Fotografovanie na každom kroku je na dosah ruky

Do výbavy na fotenie v tablete patrí 8Mpx zadný fotoaparát a 8Mpx predný fotoaparát. S tabletom UMIDIGI vytvoríte videá v maximálnom rozlíšení 1920 × 1080 (Full HD). Pomocná prisvetľovacia dióda je užitočná pri fotografovaní alebo natáčaní videí za horších svetelných podmienok. Táto funkcia je obzvlášť prospešná pri fotení večerných alebo nočných scén, v miestach s nedostatočným osvetlením alebo keď potrebujete získať dobre osvetlený portrét. Expozíciu fotografie ovplyvňuje aj hodnota clonového čísla. Tablet UMIDIGI je vybavený f/2,2-svetelnosťou zadného fotoaparátu a f/2,2-svetelnosťou predného fotoaparátu. Ponúka plytšiu hĺbku ostrosti, čím je možné zaostriť na objekt a rozostrieť pozadie. Môžete očakávať dostatočné rozlíšenie fotografií 1080p (Full HD) 30fps a 720p (HD) 30fps.

Batéria tabletu vás nesklame

Tabletu UMIDIGI zabezpečuje energiu batéria s kapacitou 6000 mAh, ktorá zabezpečí fungovanie na dobu dlhšiu ako sedem hodín. Disponuje možnosťou drôtového nabíjania s maximálnym výkonom 10 W. Na prácu s grafikou, hranie hier či používanie graficky náročných aplikácií je v tablete zabudovaný grafický čip ARM Mali-G52 MC2, ktorý má dostatok výkonu na plynulé spracovanie multimediálneho obsahu.

Tablet UMIDIGI je vybavený solídnou pamäťou

Základné funkcie a operácie tabletu UMIDIGI bežia na operačnom systéme Google Android vo verzii Android 13. Android je preslávený svojou otvorenosťou a bohatým výberom dostupných programov a aplikácií. Operačná pamäť tabletu urobí radosť svojou veľkosťou 4 GB, ktorá umožňuje hrať hry a zároveň pracovať s viacerými aplikáciami. Všetky fotografie, videá a ďalšie súbory pojme vnútornú pamäť s veľkosťou 64 GB, ktorá je zameraná na používateľov s vysokými nárokmi, takže vám uľahčí ukladanie aj najobjemnejších dát a aplikácií. Pokiaľ vás predsa len bude pamäť tabletu obmedzovať, dá sa zväčšiť pomocou pamäťovej karty typu Micro SDXC do maximálnej veľkosti 1024 GB.

Tablet UMIDIGI disponuje viacerými spôsobmi komunikácie

Bezdrôtové spojenie s vašimi blízkymi vám sprostredkuje WiFi a Bluetooth. Vďaka prítomnosti WiFi na vašom tablete môžete komfortne využívať rýchly a stabilný prístup na internet bez potreby používať mobilné dáta. S využitím Bluetooth technológie možno bezdrôtovo prepojiť tablet s rôznymi zariadeniami, čo uľahčuje komunikáciu a zdieľanie dát bez nutnosti drôtového prepojenia. Na počúvanie hudby zo slúchadiel slúži 3,5 mm Jack konektor.

Pridané funkcie vám spríjemnia používanie

Prežite každý deň naplno s tabletom UMIDIGI. Nepochybne oceníte prítomnosť praktického senzora, ako je svetelný senzor a g-senzor, ktorý zaisťuje interakciu s okolitým svetom. Integrovaný svetelný senzor vyhodnocuje úroveň okolitého osvetlenia a prispôsobuje obrazovku zmenou jasu a kontrastu. To povedie k optimálnej čitateľnosti a úspore energie batérie automatickým znížením jasu v tmavšom prostredí. G-senzor vie detegovať pohyb tabletu v priestore. Dokáže poznať, či je v kľude, pohupuje sa alebo je napríklad vo vrecku kráčajúcej osoby.

Konektory:

USB-C a výstup na slúchadlá (3,5mm jack)

Senzory:

svetelný senzor a g-senzor

Obsah balenia:

nabíjačka (adaptér s káblom) a fólia na displej

Rozmery:

162,2 × 244,8 × 9,3 mm (v × š × h)

Hmotnosť:

576 g

Parametre a špecifikácia

Displej

Uhlopriečka displeja 10,1 " (25,65 cm)
Rozlíšenie HD 1280 × 800
Technológia displeja IPS
Jemnosť displeja 149,5 PPI

Úložisko

Kapacita úložiska 64 GB
Typ pamäťovej karty Micro SDXC
Max. veľkosť pamäťovej karty 1 024 GB (1 048 576 MB)

Komunikácia a sieť

Bezdrôtové technológie WiFi, Bluetooth

Konektory a senzory

Konektory tabletu USB-C, Výstup na slúchadlá (3,5mm jack)
Senzory Svetelný senzor, G-senzor

Fotoaparát

Svetelnosť predného fotoaparátu f/2,2
Maximálne rozlíšenie videa 1920 × 1080 (Full HD)
Podporované rozlíšenia a snímková frekvencia (FPS) 1080p (Full HD) 30fps, 720p (HD) 30fps
Funkcie fotoaparátu Prisvetľovacia dióda

Výdrž a výkon

Kapacita batérie 6 000 mAh
Model procesora Rockchip RK3562
Grafický čip ARM Mali-G52 MC2

Ďalšie vlastnosti

Funkcie Rýchle nabíjanie

Softvér

Operačný systém Google Android
Verzia operačného systému Android 13

Konštrukcia a farba

Výška 162,2 mm (16,22 cm)
Šírka 244,8 mm (24,48 cm)
Hĺbka 9,3 mm (0,93 cm)
Hmotnosť 576 g (0,58 kg)
Farba Sivá

Obsah balenia

Obsah balenia Nabíjačka (adaptér s káblom), Fólia na displej

Značka/modely

Značka tabletu UMIDIGI
Model tabletu G1 Tab
Kód:  UMDT00b3
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  UMDT00b3

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16