Obnoviť stránku
Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

UFC EVA Foam Roller

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

UFC EVA Foam Roller

Venujte svojmu svalstvu náležitú starostlivosť, aby bolo stále fit. Masážny valec UFC je preukázateľne účinnou formou precvičovania a relaxácie všetkých svalov na tele pred intenzívnym cvičením aj po ňom. Vďaka zavedeniu masážneho valca do cvičebného plánu docielite posilnenie aj svalov, na ktoré sa často zabúda a ktoré ste inak schopní precvičovať len s ťažkosťami. Masážny valec UFC EVA Foam Roller vsádza na kvalitnú a odolnú konštrukciu s mäkčeným povrchom, vďaka ktorej po ňom môžete siahnuť pri väčšine pohybových aktivít, od bežného posilňovania, cez pilates, až po moderný crossfit. Priazeň ale nedostal len vďaka športovým fanúšikom, ale aj preto, že si hravo poradí pri liečbe boľavých svalov a zlepšovaní stability chrbtice alebo pri zlepšení prekrvenia pokožky a liečení príznakov celulitídy. UFC EVA Foam Roller obdržal dĺžku 45 cm a priemer 15 cm.

Hlavné vlastnosti masážneho valca UFC EVA Foam Roller

  • Masážny valec je úplne ideálnou formou precvičovania stuhnutých svalov
  • Skvele pomáha pri súboji s lupienkou a chorobami kože
  • Typ: masážny
  • Uľavuje od bolesti chrbta a kĺbov
  • Zlepšuje ohybnosť tela
  • Masážny valec od výrobcu UFC má stanovenú dĺžku 45 cm a priemer 15 cm
  • Farba: červená

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti valčeka

Farba Červená
Dĺžka 45 cm
Priemer 15 cm
Typ Masážny
Kód:  SPTufc011
Produktové číslo:  UHA-69724

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18