Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Tyčový vysávač Concept VP4136

4,0 26 hodnotení
Cenová bomba
107,50 € Ušetríte 21,40 €

Tyčový vysávač Concept VP4136

Concept VP4136 predstavuje praktického a ľahkého pomocníka na upratovanie celého bytu, či domu. S funkciou 2 v 1 pracujete buď s tyčovým vysávačom, alebo vysávačom do ruky, s ktorým sa ľahko dostanete aj k nečistotám v interiéri auta. Vďaka kvalitnej Li-Ion batérii zvládne vysávač Concept VP4136 na jedno nabitie upratovať až 55 minút. Cyklónové vysávanie sa vyznačuje vysokým výkonom a hygienickým čistením. Súčasťou vysávača Concept sú aj bočné kefky a motorizovaná turbokefa, ktoré môžete využiť na upratovanie všetkých typov kobercov. Kvalitné LED svetlá vám zaručia pohodlné upratovanie ťažko prístupných miest.

2 v 1

Dĺžka vysávania 55 minút

Motorizovaná turbokefa


Kľúčové vlastnosti ručného vysávača Concept VP4136, vínový

  • Zvládnete na jedno nabitie upratovať až 55 minút
  • Prednosťou vysávača je vysoký výkon
  • Elegantný vzhľad v čierno-vínovom vyhotovení
  • LED podsvietenie na rukoväti
  • Vysávač je vybavený výkonným a veľmi kvalitným motorom
  • Disponuje aj odnímateľným ručným vysávačom
  • Cyklónové vysávanie s vysokým sacím výkonom
  • Nečistoty sú odvádzané priamo do zbernej nádoby
  • Bočné kefky a motorizovaná turbokefa na upratovanie všetkých typov kobercov
  • Kvalitné LED svetlá na ľahké upratovanie
  • Concept VP4136 sa nabíja 4 – 5 hodín
  • Tlačidlo na ľahké vybratie nádoby a praktické sklopné držadlo

Tyčový vysávač Concept VP4136

Tyčový aku vysávač Concept VP4136 je skvelý pomocník do každej domácnosti. Určite si vás získa svojím elegantným vzhľadom vo vínovo-čiernom vyhotovení. Vysávač je vybavený výkonným a veľmi kvalitným motorom, ktorý vám zabezpečí vysokú saciu silu. Vďaka tomu veľmi jednoducho upracete celú vašu domácnosť. Vysávač Concept VP4136 disponuje aj odnímateľným ručným vysávačom, ktorý využijete na upratovanie drobných nečistôt.

Concept VP4136 využíva kvalitnú Li-Ion batériu, ktorá na jedno nabitie vydrží až 55 minút

Kvalitná Li-Ion batéria s kapacitou 2 200 mAh vám zabezpečí až 55 minút vysávania na jedno nabitie. Veľkou devízou tyčového vysávača Concept VP4136 je bezdrôtová prevádzka, vďaka čomu sa nemusíte trápiť s káblami, ktoré by vám pri upratovaní len prekážali. Li-Ion batéria sa vyznačuje vysokým výkonom a tiež veľmi dlhou životnosťou. Tyčový aku vysávač Concept VP4136 funguje na princípe cyklónového vysávania, vďaka čomu sú prach a nečistoty odvádzané priamo do zbernej nádoby s veľkosťou 600 ml. Cyklónové vysávania je vybavené stálym sacím výkonom. Veľkou výhodou je aj absencia vreciek.

Motorizovaná turbokefa a bočné kefky na upratovanie všetkých typov kobercov

Tyčový vysávač Concept VP4136 môžete pohodlne využiť aj na vysávanie kobercov. Vysávač je totiž vybavený rotačnými kefkami a motorizovanou turbokefou, ktoré si hravo poradia so všetkými typmi kobercov. Ak máte doma domácich miláčikov, je vysávač Concept VP4136 pre vás ako stvorený. V priebehu chvíľky tak zvládnete upratovanie celej vašej domácnosti. Vysávač nevyžaduje ani príliš zložitú údržbu. Jednoducho ho stačí rozobrať, vyčistiť a zase zložiť, aby bol pripravený na ďalšie upratovanie.

Jednoduchá a rýchla údržba vysávača Concept VP4136

Aby ste mali pohodlné nielen upratovanie, ale aj údržbu, je vysávač Concept VP4136 vybavený veľmi jednoduchým a rýchlym čistením. V prípade, že už máte nádobu na nečistoty plnú, veľmi jednoducho stlačíte tlačidlo na hornej strane vysávača, nádobu uvoľníte a nečistoty vysypete. Filter ľahko umyjete pod tečúcou vodou, vysušíte a opäť s nádobou zložíte dohromady.

Concept VP4136 má kvalitné LED svetlá na jednoduché upratovanie

Tyčový aku vysávač Concept VP4136 je vybavený kvalitným LED osvetlením, vďaka ktorému vám neunikne ani smietka. Tri LED svetlá vám dokonale posvietia aj na tie najtemnejšie miesta a kúty vašej domácnosti. S vysávačom Concept VP4136 tak budete mať vždy perfektne čistý a uprataný domov.

Concept VP4136 vám umožní pohodlné ručné vysávanie

Veľkou výhodou tyčového aku vysávača Concept VP4136 je možnosť ručného vysávania vďaka odnímateľnej jednotke. Veľmi jednoducho tak môžete upratať drobné nečistoty na stole, pod gaučom, alebo si ho môžete vziať dokonca na upratovanie vášho automobilu. Tento všestranný pomocník je vybavený aj štrbinovou hubicou, ktorá skvele poslúži na upratovanie ťažko prístupných miest.

Vysavač Concept VP4136 nezaberie príliš veľa miesta

Až budete mať upratané, je potrebné vysávač Concept VP4136 umiestniť do nabíjacej stanice. Vďaka sklopnej rukoväti môžete vysávač umiestniť naozaj kamkoľvek. Iba za 4 – 5 hodín bude vysávač nabitý a opäť pripravený do akcie.

Doplňujúce informácie:

Kapacita batérie: 2 200 mAh
Doba prevádzky na 1 nabitie: 55 minút
Hlučnosť: 81 dB

Príslušenstvo:

Nabíjací adaptér
1× štrbinová hubica 2 v 1 na tele vysávača

Parametre a špecifikácia

Typ vysávača

Typ vysávača Bezvreckový, Tyčový, Ručný, 2 v 1, Viacúčelový

Typ povrchu

Typ povrchu Všetky druhy podláh, Koberce, Tvrdé podlahy, Mäkké povrchy, Čalúnenie, Linoleum, Drevené podlahy, Plávajúce podlahy, Hladké podlahy

Určenie

Určenie Pre alergikov, Na zvieracie chlpy
Typ upratovania Vysávanie, Suché čistenie

Napájanie

Typ napájania Aku
Typ batérie Li-Ion
Doba nabíjania 5 h
Doba chodu 55 min
Kapacita batérie 2 200 mAh
Napätie batérie 22,2 V

Filtre

Typ filtra Bavlnený filter

Príkon

Príkon 100 W

Hlučnosť

Hlučnosť 80 dB

Zberná nádoba

Objem 0,6 l
Materiál Plast

Rozmery a hmotnosť

Šírka 16,5 cm
Výška 110 cm
Hĺbka 28,5 cm
Hmotnosť 2,4 kg

Vlastnosti

Typ ovládania Na tele
Materiál trubice Plast
Vlastnosti LED osvetlenie

Výbava a príslušenstvo

Hubica Štrbinová
Nabíjacia výbava Nabíjací adaptér
Kefy Prachová, Turbo

Farba

Farba Vínová
Kód:  CONTV907
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  VP4136
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14