Obnoviť stránku

TrueLife FitScale W6 BT

4,5 45 hodnotení
49,90 €

TrueLife FitScale W6 BT

S osobnou váhou TrueLife FitScale W6 BT môžete sledovať svoje telo do detailov

S inteligentnou osobnou váhou TrueLife FitScale W6 dokonale spoznáte svoje telo. Okrem aktuálnej hmotnosti vám osobná digitálna váha ukáže množstvo ďalších užitočných informácií, a to najmä vďaka bioelektrickej impedančnej analýze. Veľký farebný LCD displej prehľadne zobrazuje všetky namerané hodnoty – až 7 indexov tela. Táto diagnostická váha automaticky rozozná používateľa. Vďaka prémiovému kryciemu sklu je nosnosť váhy až 180 kg. Samozrejmosťou je možnosť spárovania s mobilnou aplikáciou, ktorá umožňuje rýchlu diagnostiku tela.



Inteligentná váha TrueLife FitScale W6 BT vám umožní dokonale spoznať svoju telesnú kondíciu

Inteligentná váha TrueLife FitScale W6 vám okrem telesnej hmotnosti zmeria BMI, BMR, či BFR. Tieto indexy vám prezradia pomer tukového tkaniva či množstvo energie, ktorú vaše telo potrebuje na svoje fungovanie. Celkovo dokáže smart váha zmerať 19 telesných indexov, vrátane hodnoty bielkovín, svalovej frekvencie, kostrovej hmotnosti, vody v tele a množstva ďalšieho.

Vydajte sa s mobilnou aplikáciou k lepším výsledkom

Digitálna osobná váha TrueLife FitScale W6 BT automaticky rozpoznáva až osem používateľov. Bez problémov tak môžete s celou svojou rodinou porovnávať svoje pokroky. Určite oceníte, že mobilná aplikácia je kompletne v češtine, čo uľahčuje jej ovládanie. S aplikáciou získate kompletný report pre každého jednotlivého používateľa. Namerané údaje môžeteporovnávať a sledovať na prehľadných grafoch. Navyše je kompatibilná s Apple Health Kit, Fitbit a Google Fit kvôli jednoduchému zdieľaniu dát. Nechýba ani režim na váženie detí alebo možnosť nastavenia notifikácií a pripomienok váženia.

Presnosť a odolnosť s elegantným vyhotovením

Táto inteligentná váha zaujme svojim minimalistickým dizajnom – TrueLife FitScale W6 BT tak dokonale splynie s akýmkoľvek interiérom. Prémiové krycie sklo sa pýši nosnosťou až 180 kg a odchýlka váženia je iba 0,1 kg.

Kľúčové vlastnosti osobnej váhy TrueLife FitScale W6 BT

  • Meria 19 indexov tela, 7 indexov tela aj bez použitia aplikácie
  • Farebný LCD displej zobrazuje namerané hodnoty
  • Možnosť prepínania medzi jednotkami hmotnosti
  • Diagnostika pomocou bioelektrickej impedančnej analýzy
  • TrueLife FitScale W6 BT si pamätá údaje až ôsmich používateľov
  • Zdieľanie dát pomocou aplikácie Apple Health, Google Fit a Fitbit
  • Sledujte svoje svoje pokroky v prehľadných grafoch a štatistikách v aplikácii
  • Kompletná história merania i váženia
  • Prémiové krycie sklo s dlhou životnosťou

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Biela

Vlastnosti

Typ váhy Digitálna diagnostická (s funkciami)
Nosnosť 180 kg
Funkcie Meranie tuku, Meranie svalov, Meranie vody, Uloženie dát, Párovanie s mobilnou aplikáciou, Meranie kostného tkaniva, Meranie bazálneho metabolického výdaja, Rozpoznanie používateľa
Vlastnosti Podsvietený displej, Protišmykové nožičky, Inteligentná
Presnosť merania 100 g

Materiál

Materiál dosky Sklo

Konektivita

Typ batérie AAA
Konektivita Bluetooth

Kompatibilný OS

Kompatibilný OS Android, iOS
Kód:  TRUOV506
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  TLFSW6BT
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09