Obnoviť stránku

TrueLife

TrueLife značka

Produkty TrueLife pre jednoduchší a zdravší život

TrueLife prináša spoľahlivé produkty z oblasti starostlivosti o zdravie, krásu a deti tej najvyššej kvality, ktoré sa stanú neoddeliteľnou súčasťou vášho domova a uľahčia vám každodenný život. Pri vývoji produktov využíva TrueLife tie najmodernejšie postupy a výrobky sú následne dôkladne a dlhodobo testované. Zároveň spoločnosť verí v silu jednoduchosti, a preto si zakladá na ľahkom a intuitívnom ovládaní. TrueLife zohľadňuje aj špecifické potreby všetkých zákazníkov a robí maximum pre to, aby produkty vyhovovali konkrétnym požiadavkám. Doprajte sebe aj vašim blízkym to najlepšie, vyberte si produkty TrueLife a stavte na istotu.

TrueLife starostlivosť o bábätko

Uľahčite si starostlivosť o vašich najmenších s produktmi TrueLife

Na produkty TrueLife z radu starostlivosti o bábätko sa môžete spoľahnúť. Čakajú na vás digitálne video aj audio pestúnky, odsávačky, dojčiace podprsenky a ďalšie. Dôraz je kladený predovšetkým na kvalitu materiálu, spracovanie a používateľskú prívetivosť. Všetky výrobky sú vytvorené tak, aby zaistili maximálny komfort vám aj vášmu dieťaťu. Ak chcete pre vašu ratolesť to najlepšie, a zároveň ušetriť čas a peniaze, je TrueLife to pravé.

Zubná starostlivosť TrueLife pre žiarivo biely úsmev

V ponuke produktov radu TrueLife Dental nájdete všetko, čo pre zdravé zuby a krásny úsmev potrebujete. Vyskúšajte napríklad sonické kefky s technológiou SonicTrue®, ktoré zvládnu až 80 000 pohybov za minútu a odstránia maximum zubného povlaku. TrueLife ponúka aj sonické kefky prispôsobené potrebám detí so zábavnou výukovou animáciou. Komplexnú starostlivosť o chrup zaistia ústne sprchy.

TrueLife starostlivosť o zuby
TrueLife starostlivosť o zdravie

TrueLife sa stará o zdravie všetkých členov vašej domácnosti

TrueLife poskytuje špičkovú starostlivosť o zdravie a dokonalý prehľad o vašom stave z pohodlia domova a bez bolesti. Tento rad ponúka digitálne teplomery, tlakomery a oxymetre, ale aj osobné váhy alebo vyhrievacie deky. Rovnako ako pri ostatných produktoch, aj tu kladie TrueLife dôraz na kvalitu spracovania, jednoduché ovládanie a dostupnú cenu.

TrueLife sa postará o zdravý vzduch vo vašom domove

Základom zdravého prostredia je čistý vzduch, ten vám spoľahlivo zaistí nový TrueLife Air Program. Moderné čističky vzduchu odstránia z interiéru prach, baktérie aj peľ, čo ocenia nielen astmatici a alergici, ale aj všetci, ktorí dbajú o svoje zdravie. Ponuka produktov TrueLife nekončí pri čističkách, portfólio moderných prístrojov dopĺňajú zvlhčovače, odvlhčovače a dizajnové aróma difuzéry.

TrueLife čistenie vzduchu
Spresniť parametre
220 položiek

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19