Obnoviť stránku

TOPDON

TOPDON

TOPDON – najlepšia voľba pre vaše vozidlo

Technologická spoločnosť TOPDON prináša inovácie a neustále zvyšuje výkon v oblasti automobilovej technológie a diagnostiky. Jej základom je tím profesionálov, ktorý dostáva produkty a služby najvyššej kvality k zákazníkom zo všetkých kútov sveta. Nezastavujte sa! Nestrácajte energiu! Staňte sa expertom! Buďte v bezpečí! A hlavne buďte viac než len READY!

  • Prvotriedna kvalitaPrečo sa uspokojiť s priemerom, keď môžete mať to najlepšie?
  • 100 % spoľahlivosťCestujte bezpečne, pohodlne a bezstarostne!
  • Univerzálne použitieŠtartujte, nabíjajte, testujte. Použitie je len na vás!
TOPDON štartéry

Car Jump Starters – nezastavujte sa!

Car Jump Štartér TOPDON vám umožní okamžite naštartovať vozidlo v prípade vybitej batérie, môžete pohodlne nabíjať vaše elektronické zariadenia a vďaka praktickému LED svietidlu a odolnému krytu sa stáva TOPDON tým najlepším pomocníkom na cestách.

Battery Testers – staňte sa expertom ešte dnes!

Testery autobatérií TOPDON vám poskytnú presné informácie o stave batérie a celom elektrickom štartovacom okruhu vášho vozidla. Ľahko, rýchlo a presne môžete identifikovať prípadné problémy v štartovacích a nabíjacích systémoch. Vhodné na súkromné aj profesionálne využitie.

TOPDON battery tester
TOPDON battery charger

Battery Chargers – aby ste nestrácali energiu!

Kvalitné nabíjačky autobatérií TOPDON dokážu bezpečne nabíjať vaše batérie pomocou niekoľkostupňového systému nabíjania. Sú vybavené pokročilou inteligentnou technológiou a dokážu oživiť aj úplne vybité batérie. Ponúkajú vstavané bezpečnostné funkcie, ktoré zabezpečujú dlhú životnosť nabíjaných batérií.

Other Tools – vaša bezpečnosť na prvom mieste!

Spoločnosť TOPDON vám prináša množstvo možností, ktoré vám uľahčia diagnostiku a servis vozidiel a autobatérií. Napríklad vďaka novej termokamere TOPDON môžete predísť mnohým problémom, napríklad prehriatiu častí motorov. Kameru TOPDON TC001 využijete nielen v garáži, ale aj doma, na stavbe, v lese, či pri ochrane majetku a osôb.

TOPDON thermal camera
Spresniť parametre
26 položiek

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02