Obnoviť stránku

Topdon TopScan Pro

5 1 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
129,90 €

Topdon TopScan Pro

Diagnostika vozidiel Topdon TopScan Pro

Diagnostický skener Topdon TopScan Pro

Pomocou diagnostického skenera Topdon TopScan Pro budete môcť čítať a mazať chybové kódy vo vozidlách, ktorých podporuje viac ako 70 značiek z Ameriky, Ázie i Európy. Systém skenera Topdon TopScan Pro disponuje komplexnými znalosťami údržby a umožní vám identifikovať daný problém a začať s prípadnými opravami. Diagnostický skener Topdon TopScan Pro disponuje prístupom k 8 službám údržby, technológii AutoVIN, testovaniu výkonu vozidla a možnosť obojsmerného ovládania prostredníctvom mobilného telefónu s aplikáciou v češtine. Výhodou diagnostického skenera je tiež sprievodca opravami DTC v celom systéme a pripravenosť k I / M na jedno kliknutie.

Diagnostika vozidiel Topdon TopScan Pro

Diagnostický skener Topdon TopScan Pro a jeho kľúčové vlastnosti

  • Aplikácia v češtine
  • 13 špeciálnych funkcií (reset oleja, reset BMS, odvzdušnenie ABS atď. ) a možnosť IMMO
  • Knižnica údajov o opravách
  • Diagnostika Topdon TopScan Pro vedie knižnicu údajov o opravách
  • Zariadenie zaisťuje kompletnú diagnostiku systému motora, prevodovky, airbagu atď.
  • Úplné funkcie OBD2 (čítanie a vymazanie chybových kódov, čítanie údajov zo mrazenéhorámca atď. )
  • Programovanie kľúčov
  • Funkcia AutoVIN na automatickú identifikáciu vozidla
  • Funkcia obojsmerného riadenia
  • Kompatibilný s viac ako 70 značkami automobilov z Ameriky, Ázie a Európy
  • Bezdrôtové pripojenie pomocou Bluetooth
  • Čítanie a porovnanie dátových tokov
  • Test výkonu vozidla
Diagnostika vozidiel Topdon TopScan Pro

Diagnostika systému vozidiel na viac ako 70 značiek

Diagnostika systému Topdon TopScan Pro bude vítaným pomocníkom všetkých užívateľov, pretože vám umožní vykonávať komplexné skenovanie všetkých systémov vozidla vrátanemotora, prevodovky, airbagov, ABS, ESP, TPMS, imobilizéra, brány, riadenie, rádia a klimatizácia u viac ako 70 značiek automobilov z Ameriky, Ázie aj Európy. ZariadenieTopdon TopScan Pro taktiež fungujeako čítačka kódov OBD2 a vykonáva všetkých 10 režimov testovania OBD2 počas celej doby životnosti úplne zadarmo. Neustále tak budete mať prístup ku kľúčovým informáciám o viacerých vozidlách. Diagnostický skenerTopdon TopScan Pro podporuječítanie DTC, vymazanie DTC, živých dát, stavu monitora pripravenosti I / M, zobrazenie dát Freeze Frame, testovanie snímača O2, testovanie palubného monitora, testovanie výparov, čítanie informácií o vozidle a vyhľadávanie DTC.

Diagnostika vozidiel Topdon TopScan Pro

Sprievodca opravou DTC uľahčí proces diagnosticky vozidla

Zariadenie Topdon TopScan Pro vás prehľadne prevedie procesy a kódy diagnosticky vozidla, vďaka čomu budete mať o všetkom úplný prehľad. Po zistení a načítaní chybových kódov vedia Topdon TopScan Pro zobraziť ich definíciu a poskytnú návod na opravu. Diagnostický skener oplýva definíciami chybových kódov všetkých systémov, ako je klimatizácia, prístrojová doska a ďalšie.

Aktuálne je prístroj TopScan Pro kompatibilný aj s vozidlami Chrysler / Dodge / Jeep / Fiat 2010 – 2014 (kompatibilita sa rozširuje s vydávaním aktualizácií).
Diagnostika vozidiel Topdon TopScan Pro

Diagnostika s komplexnou súpravou 13 funkcií na resetovanie

Diagnostika Topdon TopScan Pro disponuje 13 funkciami na resetovanie: reset oleja, prispôsobenie plynu, reset EPB, reset uhla riadenia a ďalšie. So skenerom Topdon TopScan budete môcť ľahko diagnostikovať svoje vozidlo a vyriešiť výstražné kontrolky. Topdon TopScan Pro viezískať prístup k subsystémom a súčiastkam špecifickým na vozidlo. Tým bude úplne zaručená integrita systému alebo dielov, čo používateľom umožňuje analyzovať a presnejšie lokalizovať chybné diely. Vrátane vstrekovačov paliva, čerpadiel chladiacej kvapaliny, okien, stieračov a ďalších.

Diagnostika vozidiel Topdon TopScan Pro

Diagnostický skener s komplexnou databázou údržby

Diagnostika Topdon TopScan Pro ponúkne komplexnú databázu údržby, ktorá pomôže hlavne začiatočníkom so zorientovaním sa s diagnostikou vozidla. Diagnostický skener je tiež skvelý nástroj pre domácich opravárov, ktorí si chcú poradiť s problémami sami. Teda vykonať diagnostiku a problém následne vyriešiť a nečakať tak na voľný termín v servise a ušetriť peniaze za opravu. Informácie o opravách zahŕňajú sprievodcu opravami DTC, technický servisný bulletin, umiestnenie DLC a knižnicu výstražných svetiel.

Diagnostika vozidiel Topdon TopScan Pro

Topdon TopScan Pro umožní rozšíriť vaše služby

Diagnostický skener ponúka rozšírené služby, medzi ktoré patrí aj nástroj na programovanie kľúčov. Jednoducho si naprogramujete počet aj funkcie kľúčov, vďaka čomu hravo vyriešite problém so stratou kľúčov. Ide o užitočnú funkciu, ak ste zámočník alebo opravár. Týmto spôsobom je možné ešte lepšie rozšíriť možnosti podnikania.

Diagnostika vozidiel Topdon TopScan Pro

Skener Topdon TopScan Pro a jeho ďalšie funkcie

Skener Topdon TopScan Pro navyše vie zobrazovať dátové toky vo forme textu, grafu alebo grafu v podobe prístrojového panelu. Vám tak bude ľahko umožnené sledovať zmeny všetkých dát v reálnom čase. Pomocou funkcie „Kombinovať" je možné graficky zobraziť až 4 dátové toky v jednom rozhraní, čo vám uľahčí vyhodnocovanie výkonnosti. Diagnostický skener Topdon TopScan Pro vie analyzovať oxid uhličitý stlačením tlačidla pripravenosti I / M. Pomocou tejto funkcie budete môcť kedykoľvek, kdekoľvek a efektívnejšie analyzovať emisie oxidu uhličitého vo vozidle.

Diagnostika vozidiel Topdon TopScan Pro

Technické špecifikácie a obsah balenia

Súčasťou balenia je diagnostický skener Topdon TopScan Pro, manuál a krabica s obalom.

  • Kompaktné rozmery 82 × 47 × 26 mm
  • Hmotnosť 76 gramov
  • Bezdrôtové pripojenie Bluetooth 5.0 až na vzdialenosť 10 metrov
  • Pracovná teplota – 10 až 55 °C (skladovacia teplota – 20 až 75 °C)

Parametre a špecifikácia

Kompatibilný OS

Kompatibilný operačný systém Android, iOS

Funkcie

OBD2 funkcie emisná diagnostika motora, čítanie chýb, zmazanie chýb
Funkcie EPB, DPF, ABS, SRS, DTC, BMS, kódovanie injektora

Spôsob pripojenia

Spôsob pripojenia Bluetooth
Kód:  VKNGdg1
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  TOPSCANP

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13