Obnoviť stránku

Tab M9 (TB310FU), 9" HD, MediaTek G80T, 8C,  4 GB, 64 GB eMMC, Android, Artic Grey, Clear Case+Film

Produkt je lokalizovaný pre SK
Garancia najlepšej ceny
141,90 €

Tab M9 (TB310FU), 9" HD, MediaTek G80T, 8C,  4 GB, 64 GB eMMC, Android, Artic Grey, Clear Case+Film

Tablet Lenovo Tab M9 (1st Gen) bude vaším verným parťákom, s ktorým hravo zvládnete veľa vecí. Dovolí vám sledovať dianie online, vytvárať videá a fotografovať, ale tiež využívať mnohé praktické aplikácie alebo hrať hry. Tablet je vybavený 9" displejom, ktorý môžete využiť na pracovné cesty alebo pre online potreby. Je skvelý na preskúmanie internetu, čítanie zaujímavých ebookov, počúvanie hudby či rozprávanie s priateľmi. O hladký chod systému sa stará 8-jadrový procesor MediaTek Helio G80. Kapacita operačnej pamäte je 4 GB. Pre súbory, fotky aj videá je dostupná 64GB vnútorná pamäť. Tá bude dostačujúca pre väčšinu používateľov a umožní inštaláciu desiatok aplikácií. Potrebné množstvo energie poskytuje batéria s kapacitou 5100 mAh. Za zmienku rozhodne stojí aj jeho konektorová výbava USB-C. Tablet Lenovo náleží do radu Lenovo Tab.

Tablet Tab M9 (TB310FU), 9
Tablet Tab M9 (TB310FU), 9

Hlavné prednosti tabletu Tab M9 (TB310FU), 9" HD, MediaTek G80T, 8C,  4 GB, 64 GB eMMC, Android, Artic Grey, Clear Case+Film

  • Doprajte si audiovizuálny obsah na tablete Lenovo
  • O plynulý chod systému dbá 8-jadrový procesor
  • Veľkosť operačnej pamäte dosahuje 4 GB
  • Tablet je vybavený 9" displejom
  • Nepochybne oceníte konektorovú výbavu USB-C
  • Tablet Lenovo náleží do radu Lenovo Tab
  • Rozlíšenie hlavného zadného fotoaparátu je 8 Mpx
  • Tabletu Lenovo zabezpečuje energiu batéria s kapacitou 5100 mAh
  • Na prácu s grafikou, hranie hier či používanie graficky náročných aplikácií v tablete slúži grafický čip ARM Mali-G52 MC2
  • Vnútorná pamäť je rozšíriteľná pomocou pamäťovej karty typu MicroSD vo veľkosti 2000 GB
  • Bezdrôtové spojenie s vašimi blízkymi zaistí WiFi, Bluetooth, GPS a GLONASS

Batéria tabletu vás nenechá v štichu

Tabletu Lenovo zabezpečuje energiu batéria s kapacitou 5100 mAh. Na prácu s grafikou, hranie hier či používanie náročných grafických aplikácií je k dispozícii grafický čip ARM Mali-G52 MC2, ktorý je vybavený dostatočným výkonom na spracovanie požadovaného multimediálneho obsahu.

Tablet Tab M9 (TB310FU), 9

Tablet Lenovo vyniká slušnou kapacitou pamäte

Funkcie a operácie tabletu Lenovo pracujú pod operačným systémom Google Android vo verzii Android 12. Android je známy svojou otvorenosťou a širokou škálou dostupných programov a aplikácií. Operačná pamäť tabletu zaujme svojou veľkosťou 4 GB, s ktorou môžete hrať hry a obsluhovať aj viac aplikácií naraz. Pre všetky vaše fotografie, videá a ďalšie súbory je k dispozícii vnútorná pamäť vo veľkosti 64 GB, ktorá cieli na tých najnáročnejších používateľov, teda si poradí aj s veľkoobjemovými dátami a nezastavia ju ani náročné 4K videá. Pokiaľ vám pamäť tabletu napriek tomu nebude vyhovovať, môžete ju rozšíriť pomocou pamäťovej karty typu MicroSD vo veľkosti až 2000 GB.

Tablet Lenovo poskytuje rôzne možnosti komunikácie

Bezdrôtové spojenie s vašimi blízkymi zariadi WiFi, Bluetooth, GPS a GLONASS. Tablet s podporou WiFi vám umožní pripojiť sa k bezdrôtovým internetovým sieťam, čo zaisťuje rýchly prístup na internet v oblastiach s dostupným signálom. Vďaka Bluetooth technológii môžete ľahko prepojiť svoj tablet s rôznymi bezdrôtovými zariadeniami, čo vám uľahčí komunikáciu a zdieľanie dát bez použitia kábla. Systém GPS (Global Positioning System) využíva satelity na lokalizáciu zariadenia na zemskom povrchu. Táto technológia umožňuje tabletu zisťovať presnú geografickú polohu, čo je užitočné pre navigáciu a ďalšie aplikácie.

Oceníte šikovné funkcie

Užite si každý deň na plné dúšky s tabletom Lenovo. Nepochybne oceníte prítomnosť praktického senzora, ako je svetelný senzor a g-senzor na interakciu s okolím. Svetelný senzor deteguje úroveň okolitého osvetlenia a automaticky reguluje jas a kontrast na displeji na pohodlnejšie používanie. To povedie k optimálnej čitateľnosti a úspore energie batérie automatickým znížením jasu v tmavšom prostredí. G-senzor slúži na určenie pohybu tabletu v priestore. Dokáže rozpoznať, či zostáva v pokoji, hojdá sa alebo je počas pohybu vo vrecku osoby.

Konektory:

USB-C

Senzory:

svetelný senzor a g-senzor

Obsah balenia:

obal a fólia na displej

Rozmery:

215,43 × 136,76 × 7,99 mm (v × š × h)

Hmotnosť:

344 g

Parametre a špecifikácia

Displej

Uhlopriečka displeja 9 " (22,86 cm)
Rozlíšenie HD 1340 × 800
Technológia displeja IPS

Úložisko

Kapacita úložiska 64 GB
Typ pamäťovej karty MicroSD
Max. veľkosť pamäťovej karty 2 000 GB (2 048 000 MB)

Komunikácia a sieť

Bezdrôtové technológie WiFi, Bluetooth, GPS, GLONASS

Konektory a senzory

Konektory tabletu USB-C
Senzory Svetelný senzor, G-senzor

Fotoaparát

Výdrž a výkon

Kapacita batérie 5 100 mAh
Model procesora MediaTek Helio G80
Grafický čip ARM Mali-G52 MC2

Softvér

Operačný systém Google Android
Verzia operačného systému Android 12

Konštrukcia a farba

Výška 215,43 mm (21,54 cm)
Šírka 136,76 mm (13,68 cm)
Hĺbka 7,99 mm (0,8 cm)
Hmotnosť 344 g (0,34 kg)
Farba Sivá

Obsah balenia

Obsah balenia Obal, Fólia na displej

Rad

Rad tabletu Lenovo Tab

Značka/modely

Značka tabletu Lenovo
Model tabletu Tab M9 (1st Gen)
Kód:  NT226a1b10
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  ZAC30027GR
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03