Obnoviť stránku

Stadler Form

Stadler Form – zdravá klíma pre váš domov

Stadler Form: Zdravá klíma pre váš domov

Švajčiarska spoločnosť Stadler Form už od roku 1998 pomáha prostredníctvom svojich produktov zlepšovať vzduch v miliónoch domácností po celom svete. Firma Stadler Form vyrába výborne fungujúce zvlhčovače a čističky vzduchu, ventilátory alebo aróma difúzory, ktoré zaujmú okrem iného aj svojím sviežim a moderným dizajnom. Za 20 rokov zdokonaľovania svojich výrobkov a prinášania inovácií do sveta prístrojov upravujúcich klímu získala značka Stadler Form celý rad medzinárodných ocenení.

Zvlhčovač vzduchu Stadler Form

Zvlhčovače vzduchu Stadler Form

Zvlhčovače zbavia váš domov suchého vzduchu a zabránia tak vzniku nezdravej klímy. Široká paleta funkcií zvlhčovačov Stadler Form umožní každému vybrať si prístroj presne podľa svojich potrieb. Medzi prednosti zvlhčovačov Stadler Form patrí nízka spotreba energie, tichá prevádzka, vysoký výkon, funkcia nočného režimu alebo dávkovač vône na prevoňanie miestnosti. Zvlhčovače vzduchu Stadler Form spravidla disponujú tiež integrovaným vlhkomerom a teplomerom.

Ventilátory Stadler Form

Dizajnové ochladzovače vzduchu a ohrievače Stadler Form ponúkajú príjemnú zmenu oproti klasickým nevzhľadným ventilátorom. Vďaka špičkovým materiálom, ako sú hliník, liaty zinok, nehrdzavejúca oceľ, alebo bambusové drevo si budete môcť užívať tichú prevádzku a zároveň príjemnú teplotu v miestnosti. Ventilátory Stadler Form poskytujú v malom tele prekvapivo vysoký výkon a zvládnu tak ochladiť, či ohriať aj naozaj veľkú miestnosť.

Ventilátor Stadler Form
Čistička vzduchu Stadler Form

Čističky vzduchu Stadler Form

Čističky vzduchu Stadler Form dokážu vaše okolie zbaviť prachu, cigaretového dymu alebo peľu. Vzduch navyše prečisťujú aj od baktérií a vírusov. Prístroje sa tak skvele hodia na zmierňovanie alergií alebo na zabránenie prenosu choroby medzi členmi domácnosti. Čističky vzduchu Stadler Form fungujú zároveň ako aróma difúzory. Čistý vzduch u vás doma totiž dokážu doplniť o vôňu, ktorú si sami zvolíte. Čističky Stadler Form potešia aj svojím moderným vzhľadom, ktorý dobre zladíte s vaším interiérom.

Spresniť parametre
116 položiek

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07