Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Stadler Form Selina Little Black

4,7 6 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
21,90 €

Stadler Form Selina Little Black

SELINA – malý vreckový vlhkomer! Je sucho, vlhko, horúco alebo chladno? Selina vám dá odpoveď na prvý pohľad. Táto „dáma“ nielen dobre vyzerá, ale tiež vám povie, čo robiť s izbovou klímou. Ak vám Selina ukáže ikonku veselého smajlíka, vlhkosť v miestnosti je v poriadku. Ikonka smutného smajlíka znamená, že by ste mali robiť niečo so vzduchom v interiéri. Ak je vlhkosť nižšia ako 40 %, zvýšte ju použitím zvlhčovača. Hladina vlhkosti nad 60 % by sa mala znížiť na optimálnu úroveň odvlhčovačom. Selina je vybavená nálepkou pre montáž na stenu a malou vyťahovacou nožičkou, preto môžete Selinu umiestniť, kde len chcete. Tento malý vlhkomer ľahko zapadne do cestovnej tašky vďaka jeho malým rozmerom – čo znamená, že je ideálny aj na sledovanie vlhkosti pri cestovaní. Technické údaje: Indikácia zdravej a nezdravej vlhkosti: = 40 – 60 %  = < 40 % a > 60 %, Nálepka pre montáž na stenu je priložená, Voľba zobrazenia teploty v °C alebo °F, Napájanie na batériu – 1× CR2016 v balení, Rozsah teplôt: -10 °C – +50 °C (±1 °C), Relatívna vlhkosť: 10 % – 98 % (±3 %), Rozmery: 47 × 47 × 6 mm (Š × V × H), Menovité napätie: 3 V, Hmotnosť: 15 g, Ikonka smajlíka ukazuje optimálnu vlhkosť vzduchu, Sklápateľná nožička pre montáž na stenu, Vrecková veľkosť (šírka a výška len 47 mm)

Parametre a špecifikácia

Určenie

Typ Domáca
Počasie aktuálne
Použitie Vnútorná

Vlastnosti

Hodnoty merania Teplota, vlhkosť
Zobrazenie Čas

Základná jednotka

Typ displeja LCD
Typ napájania Batériové
Typ batérie CR2016
Počet batérií 1 ks

Snímače

Typ napájania Batériové
Typ batérie CR2016
Počet batérií 1

Balenie

Súčasť balenia Hlavná jednotka, Batéria, Manuál

Umiestnenie

Umiestnenie meteostanice Na stenu, Na stôl

Rozmery a hmotnosť

Šírka 47 mm
Výška 47 mm
Hĺbka 6 mm
Hmotnosť 15 g

Farba

Farba Čierna
Kód:  STASL996
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  S-081
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02