Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Stormred Predator

3,6 5 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
Super cena
683,90 €

Stormred Predator

Radi pravidelne veslujete na vode, ale počasie vám príliš nepraje? Nestrácajte čas a vyskúšajte si veslovanie v pohodlí svojho domova na veslárskom trenažéri Stormred Predator. Tento vzduchový veslársky trenažér s manuálnym ovládaním záťaže sa vyznačuje robustnou oceľovou konštrukciou s pieskovanou povrchovou úpravou hlavného nosného rámu. Oceníte jeho alumíniový pojazd s dĺžkou 105 cm, čo vyhovuje cvičencom s maximálnou výškou do 200 cm a hmotnosťou do 150 kg. 


StormRed Prodator

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!


Kľúčové benefity veslárskeho trenažéra Stormred Predator 

  • Stormred Predator sa zaraďuje medzi veslárske trenažéry s manuálnym ovládaním
  • Vyznačuje sa masívnou oceľovou konštrukciou s pieskovanou povrchovou úpravou hlavného nosného rámu
  • Alumíniový pojazd má dĺžku 105 cm
  • Vzduchový veslársky trenažér je vybavený počítačom s niekoľkými praktickými funkciami
  • Zvoliť si môžete z desiatich stupňov záťaže
  • Pri cvičení vám bude pomáhať premenlivý odpor vzduchu
  • K dispozícii sú pedále s bezpečnostným upínacím mechanizmom
  • Po cvičení trenažér Stormred Avalanche ľahko sklopíte
  • Rozmery v rozloženom stave: 240 × 61 × 112 cm
  • Hmotnosť trenažéra je 35 kg

Stormred Predator meria vaše údaje pri tréningu

Vzduchový veslársky trenažér Stormred Predator je vybavený počítačom s niekoľkými praktickými funkciami. Na veľkom čitateľnom displeji sa vám pravidelne budú zobrazovať všetky merané údaje ako meranie výkonu, frekvencia záberov, počet záberov, počet záberov celkom, čas, intervalový tréning, cieľový čas cvičenia, cieľová vzdialenosť, cieľová spotreba kalórií pri cvičení, cieľový počet záberov – cvičenie trvá od nastavenej hodnoty po nulu. Všetky tieto funkcie je možné individuálne nastaviť pre zvolený druh sledovaných údajov. Počítač je otočný tak, aby bolo pri cvičení na displej dobre vidieť. 

StormRed Prodator

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!



StormRed Prodator

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!


Vyberte si z desiatich stupňov záťaže

Veslársky trenažér Stormred Predator má celkom desať stupňov nastaviteľnej záťaže, ktoré si navolíte podľa svojej fyzickej kondície. Pri cvičení vám bude pomáhať premenlivý odpor vzduchu na záťažovom kolese s lopatkami, kde sa odpor reguluje zatvorením alebo otvorením lamiel na kryte záťažového kolesa. To je poháňané reťazou, ktorá je zakončená držadlom s rukoväťami. Záťaž je v základe nastavená na citeľný odpor a ďalej je odstupňovaná pomerne nebadateľne. Oceníte pohodlné PU sedadlo, položené na kolieskach s ložiskami.


Bezpečnostné pedále pre pohodlný tréning

Veslársky trenažér Stormred Predator má k dispozícii pedále s nastaviteľnými bezpečnostnými remienkami, ktoré vám zabránia nechcenému vyšliapnutiu zo stroja pri cvičení. Trenažér Stormred Predator je určený na náročné cvičenie a veľkú záťaž. Patrí do kategórie profi. 

StormRed Prodator

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!



StormRed Prodator

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!


Stormred Predator je úsporný pri uskladnení

Ak veslársky trenažér Stormred Predator nebudete práve používať, ľahko ho zložíte do vertikálnej pozície vďaka jeho sklopnému mechanizmu. V skladovacej polohe nezaberie veľa miesta. Jeho rozmery sú: 145 × 56 × 125 cm (d × š × v). 


Parametre a špecifikácia

Celkový rozmer

Hĺbka 240 cm
Šírka 61 cm
Výška 112 cm

Funkcie

Funkcie Displej, Transportné kolieska, Meranie spálených kalórií

Nosnosť

Nosnosť 150 kg

Regulácia záťaže

Regulácia záťaže Odpor vzduchom

Hmotnosť

Hmotnosť 35 kg
Kód:  SPTstorm021
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  05-BR2404

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01