Obnoviť stránku

Stormred

Stormred znacka

Stormred – prebuďte v sebe športovca

Stormred je nová značka športového vybavenia, ktorá vám pomôže dosiahnuť vysnívané ciele, či už chcete zhadzovať prebytočné kilá alebo budovať svalovú hmotu. Stormred prináša cenovo dostupné produkty, ktoré svojou kvalitou a spoľahlivosťou rozhodne nesklamú. Objavte kompletné fitness vybavenie na domáce aj vonkajšie cvičenie. Začínate so športom a hľadáte potrebnú výbavu? Beriete šport ako koníček, pri ktorom sa môžete odpútať od každodenných starostí? Vyskúšajte športové pomôcky Stormred.

Bežecký pás Stormred Warrior

Fitness vybavenie Stormred drží kondíciu s vami

Fitness vybavenie Stormred využije každý, kto má pripravený tréningový plán alebo sa chce len tak pretiahnuť po práci. Bežecké pásy potešia 20 programami, náklonom až 22° alebo dokonca funkciou merania údajov počas tréningu. Zaobstarať si môžete aj ďalšie kardio trenažéry Stormred, ako sú rotopédy alebo eliptické trenažéry, ktoré zobrazujú namerané hodnoty tréningu aj telesné funkcie na multifunkčnom počítači. Pomocou Bluetooth ich navyše ľahko prepojíte s vašou obľúbenou mobilnou aplikáciou.

Podložky na cvičenie Stormred zaistia výborný komfort

Pri mnohých športoch sa bez podložiek na cvičenie nezaobídete. Využijete ich nielen na jogu, ale aj na pilates, posilňovanie, cvičenie s vlastnou váhou a mnoho ďalších aktivít. Podložky Stromred prinášajú riešenie pre najrôznejšie športy a poslúžia vám ako doma, tak aj v posilňovni alebo pri skupinových lekciách. Poskytnú vám bezpečné a pohodlné miesto na cvičenie, budú šetriť vaše kĺby a potešia vás kvalitným spracovaním, jednoduchou prenosnosťou aj nevšedným dizajnom.

Podložka Stormred
Činky Stormred

Posilňovacie pomôcky Stormred vám pomôžu k vysnívanej postave

Stormred ponúka všetko posilňovacie vybavenie, bez ktorého sa pri budovaní vysnívanej figúry nezaobídete. Ak hľadáte pomôcky, ktoré si môžete zaobstarať aj do bytu alebo vziať so sebou na cesty, rozhodne budete mať z čoho vyberať. Činky, posilňovacie gumy, podpery na kľuky a kettlebelly budú skvelými pomocníkmi pri posilňovaní, formovaní vašich svalov a tvarovaní postavy.

Vytvorte si so Stormred domácu posilňovňu

Pokiaľ máte k dispozícii dostatok priestoru a plánujete si vybudovať vlastnú domácu posilňovňu, Stormred vám ponúkne aj toto náčinie. Na výber sú posilňovacie hrazdy, kruhy aj závesné systémy. Všetko si môžete upraviť na mieru podľa vašich potrieb. Tieto produkty vám umožnia vykonávať pokročilé cvičenia a pomôžu dosiahnuť vaše tréningové ciele, prispejú k zlepšeniu vytrvalosti a celkovej fyzickej kondície.

Závesné posilňovacie systémy Stormred
Trampolína Stormred Pro 244

Stormred zaistí športovú zábavu pre celú rodinu

Športovanie je predovšetkým o radosti z pohybu, preto sa Stormred zameriava aj na zábavné športové aktivity, ako je futbal, basketbal či stolný tenis. Vďaka vybaveniu najvyššej kvality si môže zašportovať a pobaviť sa celá rodina. V záhrade sa bude skvele vynímať futbalová bránka alebo basketbalový kôš, ale môžete tiež začať aj s moderným chodením po lane a zaobstarať si slackline. Nemala by vám však chýbať ani trampolína Stormred, ktorá je k dispozícii v mnohých veľkostiach.

Funkčný tréning | Alza.sk

Spresniť parametre
253 položiek

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16