Obnoviť stránku

SKLZ Trainer Roller, masážny valec 15 cm × 51 cm

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

SKLZ Trainer Roller, masážny valec 15 cm × 51 cm

Masážny valec SKLZ Trainer Roller je ideálna pomôcka pre všetkých profesionálnych aj rekreačných športovcov. Jeho použitie je vhodné nielen na účel masírovania ale  takisto pomáha zvýšiť pružnosť svalov, lepšie a rýchlejšie sa zregenerovať a tým obnoviť svalový výkon. Masážnu pomôcku môžete pritom využiť pred samotným tréningom v rámci zahriatia i po tréningu ako súčasť aktívnej regenerácie. Valec vyniká svojou tvrdou penovou konštrukciou a je špeciálne navrhnutý na každodenné intenzívne používanie. Inšpirovať sa môžete tiež cvikmi, ktoré sú zobrazené priamo na valci. Starajte sa o svoje svaly pred i po záťaži pomocou SKLZ Trainer Roller.

Kľúčové vlastnosti masážnej pomôcky SKLZ Trainer Roller

  • Masážny valec
  • Pomáha zvýšiť pružnosť svalov, rýchlejšie regenerovať
  • Vhodné použitie pred tréningom aj po ňom
  • SKLZ Trainer Roller s tvrdou penovou konštrukciou
  • Cviky zobrazené priamo na valci
  • Navrhnutý na každodenné intenzívne používanie
  • Farebné vyhotovenie: čierne

Pred tréningom i po ňom

Masážny valec je vhodné použiť nielen po tréningu ako súčasť regenerácie ale aj pred ním. Jeho použitie totiž znižuje pravdepodobnosť zranenia vo veľkých svalových skupinách. V rámci aktívnej regenerácie po tréningu pomôže zvýšiť tok kyslíka a uvoľniť svalové napätie. SKLZ Trainer Roller je jednoducho veľmi praktickou pomôckou určenou na regeneráciu tkanív.

            

Rozmery:
51 × 15 cm


Parametre a špecifikácia

Vlastnosti valčeka

Farba Čierna
Dĺžka 51 cm
Priemer 15 cm
Typ Hladký
Kód:  SPTsklz0072
Produktové číslo:  849102028945

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09