Obnoviť stránku

SKLZ Barrel Roller Firm, masážny valček 38 cm × 13 cm

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

SKLZ Barrel Roller Firm, masážny valček 38 cm × 13 cm

Masážny valec SKLZ Barrel Roller Firm je ideálnou pomôckou pre všetkých profesionálnych aj rekreačných športovcov. Jeho použitie je vhodné nielen na masírovanie, ale valec takisto pomáha zvýšiť pružnosť svalov, lepšie a rýchlejšie sa zregenerovať a tým obnoviť svalový výkon. Je opatrený drážkovým vzorom, ktorý podporuje masáž spojivového tkaniva. Masážnu pomôcku môžete pritom využiť pred samotným tréningom v rámci zahriatia i po tréningu ako súčasť aktívnej regenerácie. Valec vyniká svojou robustnou a veľmi odolnou konštrukciou a je špeciálne navrhnutý na každodenné intenzívne používanie. Starajte sa o svoje svaly pred i po záťaži s pomocou SKLZ Barrel Roller Firm.

Kľúčové vlastnosti masážnej pomôcky SKLZ Barrel Roller Firm

  • Masážny valec
  • Pomáha zvýšiť pružnosť svalov, rýchlejšie regenerovať
  • Drážkový vzor podporuje masáž spojivového tkaniva
  • Vhodné použitie pred tréningom aj po ňom
  • SKLZ Barrel Roller Firm s robustnou a odolnou konštrukciou
  • Navrhnutý na každodenné intenzívne používanie
  • Farebné vyhotovenie: červené

Pred tréningom i po ňom

Masážny valec je vhodné použiť nielen po tréningu ako súčasť regenerácie, ale aj pred ním. Jeho použitie totiž znižuje pravdepodobnosť zranenia vo veľkých svalových skupinách. V rámci aktívnej regenerácie po tréningu pomôže zvýšiť tok kyslíka a uvoľniť svalové napätie. SKLZ Barrel Roller Firm je jednoducho veľmi praktickou pomôckou určenou na regeneráciu tkanív.

Rozmery:
38 × 13 cm


Parametre a špecifikácia

Vlastnosti valčeka

Farba Čierna
Dĺžka 38 cm
Priemer 13 cm
Typ Hladký
Kód:  SPTsklz0089
Produktové číslo:  849102028891

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12