Obnoviť stránku
Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

PUSH PRO MT Balančná kolíska

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

PUSH PRO MT Balančná kolíska

Balančná kolíska PUSH PRO MT je ideálnym nástrojom na zlepšenie koordinácie pohybu a posilnenie stabilizačných častí, ktoré sú uložené v hlbších vrstvách a ťažko sa precvičujú. Pravidelným používaním kolísky docielite odstránenie stresu, svalového napätia aj nerovnováhy. Počas balančného cvičenia s kolískou sa dostanete do netradičných polôh, ktoré pomáhajú posilniť telo a odstrániť bolesti chrbta a kĺbov. Balančnú kolísku PUSH PRO MT môžete používať na širokú škálu cvičení, ako sú napríklad drepy, stojky alebo kliky, čím výrazne posilníte rovnováhu tela. Kolíska je ideálna na použitie pri kruhovom a funkčnom tréningu. Špeciálny práškový náter zaisťuje pevnú priľnavosť a vysokú odolnosť. Vyvažovacia kolíska PUSH PRO MT bola vyrobená v Českej republike.

Kľúčové vlastnosti balančnej kolísky PUSH PRO MT

  • Spodná strana kolísky je pokrytá protišmykovou gumou proti poškriabaniu podlahy
  • Balančná kolíska PUSH PRO MT bola vyrobená v Českej republike
  • Ideálny nástroj na zlepšenie stability a posilnenie rovnováhy tela
  • Kolíska sa môže bezpečne používať v interiéri aj exteriéri
  • Balančná kolíska PUSH PRO MT je ideálna na kruhový, osobný a skupinový tréning
  • Vysokokvalitná prášková povrchová úprava
  • Veľkosť rámu: 30 × 30 mm
  • Rozmery: 115 × 31 × 17 cm

Špeciálna prášková povrchová úprava pre vysokú odolnosť

Balančná kolíska PUSH PRO MT má špeciálnu práškovú povrchovú úpravu, vďaka ktorej je odolná voči vlhkosti a potu a zaručuje pevné uchopenie v každej situácii. Povrchová úprava tiež výrazne predĺži životnosť kolísky. Kolísku možno ľahko používať v interiéri aj exteriéri.

Balančná kolíska PUSH PRO MT ponúka veľké množstvo cvičenia

S balančnou kolískou PUSH PRO MT môžete vykonávať širokú škálu cvikov na posilnenie a spevnenie tela. Pri tejto metóde cvičenia rovnováhy sa dostávate do netradičných polôh, čo výrazne zlepšuje váš zmysel pre rovnováhu. Kolíska je ideálna na použitie pri kruhových, osobných a skupinových tréningoch.

Parametre a špecifikácia

Nosnosť

Nosnosť 200 kg

Upevnenie

Umiestnenie Voľne stojacia

Dĺžka hrazdy

Minimálna dĺžka 115 cm
Maximálna dĺžka 115 cm

Typ

Typ Voľne stojacia
Kód:  SPTpush011
Produktové číslo:  8594203500303

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19