Obnoviť stránku

Push

PUSH

PUSH: Kvalitné české športové vybavenie

Česká firma PUSH je výrobcom športového vybavenia a zameriava sa na cvičenie s vlastnou váhou. Ponúka hrazdy, bradlá, odporové gumy a fitness pomôcky, ktoré si zakladajú na maximálnej funkčnosti, vysokej spoľahlivosti, špičkovom dizajne a vyladenej ergonómii pre efektívne cvičenie. Cieľom PUSH je uspokojiť požiadavky všetkých milovníkov zdravého pohybu. V sortimente si prídu na svoje ako vyznávači kalistheniky, tak príležitostní amatérski, ale aj profesionálni športovci. Séria PUSH PRO MT bola vyvinutá práve v spolupráci s profesionálmi a kladie sa v nej dôraz na maximálnu kvalitu.

PUSH bradlá

Bradlá a parallettes PUSH pre efektívny tréning

Bradlá PUSH sú základnou fitness pomôckou, s ktorou posilníte väčšinu telesných partií. PUSH ponúka niekoľko variantov nástenných či voľne stojacich bradiel, prípadne multifunkčné bradlá 2 v 1. Malé bradlá alebo parallettes, stálky či podpery na kľuky sú v ponuke v niekoľkých dĺžkach a veľkostiach. Sú vhodné na tréning kľukov, stojok, kľukov v stojke a ďalších. Bradlá, stálky a podpery na kľuky série PUSH PRO MT majú protišmykovú úpravu, ktorá zaistí pevný úchop a istotu pri každom tréningu.

PUSH – hrazdy, ktoré vás budú baviť

PUSH ponúka širokú škálu hrázd v rôznych variantoch a spracovaniach, aby každý športovec našiel ideálne riešenie pre svoj tréning. Medzi najpredávanejšie varianty patrí hrazda na stenu a do dverí. Existujú ale aj hrazdy s pripevnením na strop a medzi steny. Hrazda PUSH PRE MT je základnou pomôckou pre posilňovanie s vlastnou váhou. Všetky produkty z portfólia značky PUSH sa navyše môžu pýšiť doživotnou zárukou na zvary.

PUSH hrazdy
Posilňovacie gumy PUSH

Posilňovacie gumy PUSH vás posunú ďalej

S posilňovacími a odporovými gumami PUSH je možné posilniť všetky svalové partie. Sú všestrannou pomôckou na posilňovanie doma, vonku, v posilňovni alebo na rehabilitačné cvičenie. Posilňovacie a odporové gumy si môžete vybrať na základe niekoľkých obťažností či odporov. Pružné posilňovacie gumy sú vhodné na naťahovanie a rehabilitáciu, tvrdšie potom na posilňovacie cvičenia. Posilňovacie gumy PUSH sú univerzálne, skladné, cenovo dostupné a predovšetkým bezpečné.

Spresniť parametre
43 položiek

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03