Obnoviť stránku

PUSH Element Koordinačný tréningový set

Príslušenstvo k tovaru

PUSH Element Koordinačný tréningový set

Koordinačná tréningová sada PUSH Element

Cvičíte s kamarátmi alebo preferujete tréningové skupiny? V tom prípade využite ordinačnú tréningovú sadu PUSH Element, ktorá vám pomôže zlepšiť obratnosť, rýchlosť aj vytrvalosť. Stačí totiž len pár šikovných pomôcok a máte naraz k dispozícii celý rad zaujímavých prekážok. 

Vymyslite nápaditý tréning

Koordinačná tréningová sada PUSH Element obsahuje všetko na komplexný agility tréning. Pritom je ľahká a dokonale skladná. Svojím poňatím je vhodná na používanie doma, vonku aj telocvični. 

Zvyšujte obratnosť a rýchlosť

Koordinačná tréningová súprava PUSH Element obsahuje celkom 600 cm dlhý rebrík a jednoduchým nastavením stupňov. Vďaka tomu je možné obtiažnosť prispôsobovať podľa aktuálnej potreby alebo výkonnosti. 

Kľúčové vlastnosti sady PUSH Element

  • Koordinačná tréningová sada
  • Vhodné športové náčinie na využitie na tréningoch, ale aj pri bežných hrách
  • Dĺžka rebríka: 600 cm
  • Šírka rebríka: 43 cm
  • Počet plastových priečok: 12 ks
  • Počet uchytávacích kolíkov: 4 ks

Kód:  SPTpush026
Produktové číslo:  8594203500563

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17