Obnoviť stránku

Prana Indigena Natural Yoga Mat Plum

Príslušenstvo k tovaru

Prana Indigena Natural Yoga Mat Plum

Podložka na cvičenie jogy vyrobená z dvoch vrstiev prírodného kaučuku, ktorý je biologicky odbúrateľný. Pevné odpruženie jógamatky zaručuje stabilitu pri cvičení. Každý jogín určite ocení drevenú textúru povrchu, vďaka ktorej má vynikajúcu priľnavosť v každej póze. Jógamatka Prana Indigena Natural Yoga Mat je odolná voči vlhkosti, preto budete môcť cvičiť kedykoľvek a kdekoľvek.

Kľúčové vlastnosti

  • Vyrobená z biologicky odbúrateľného kaučuku
  • Drevená textúra na povrchu
  • Odolná voči vlhkosti
  • Vynikajúca priľnavosť v každej póze

Rozmery:
198 × 66 × 0,4 cm

Značka Prana

Spoločnosť Prana sa snaží pri výrobe používať organické materiály a využívať energiu z veterných elektrární. Jej prioritou je čo najtesnejšie prepojenie medzi produktmi a ochranou životného prostredia. Zaujíma sa o minimalizáciu znečistenia vody, pôdy a iných prírodných zdrojov výrobou. Recykluje a používa recyklované materiály a navyšuje percento výrobkov s certifikátom Fair Trade.

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Fialová

Rozmery

Dĺžka 198 cm
Šírka 66 cm
Hrúbka 0,4 cm

Konštrukcia

Farba Fialová

Materiál

Materiál Guma

Hmotnosť

Hmotnosť 2,77 kg

Vlastnosti

Vlastnosti Protišmyková
Kód:  SPTif0436
Produktové číslo:  883741539349

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11