Obnoviť stránku

Prana Indigena Natural Yoga Mat Danube blue

Príslušenstvo k tovaru

Prana Indigena Natural Yoga Mat Danube blue

Podložka pre cvičenie jogy Prana Indigena Natural Yoga Mat vyrobená z dvoch vrstiev prírodného kaučuku, ktorý je biologicky odbúrateľný. Pevné odpruženie podložky zaručuje stabilitu pri cvičení. Každý jogín určite ocení drevenú textúru povrchu, vďaka ktorej má vynikajúcu priľnavosť v každej póze. Podložka Prana Indigena Natural Yoga Mat je odolná voči vlhkosti, preto budete môcť cvičiť kedykoľvek a kdekoľvek.

Kľúčové vlastnosti

  • Vyrobená z biologicky odbúrateľného kaučuku
  • Drevená textúra na povrchu
  • Odolná voči vlhkosti
  • Vynikajúcu priľnavosť v každej póze

Rozmery:
198 × 66 × 0,4 cm

Značka Prana

Spoločnosť Prana sa snaží pri výrobe používať organické materiály a využívať energiu z veterných elektrární. Jej prioritou je čo najtesnejšie prepojenie medzi produktmi a ochranou životného prostredia. Zaujíma sa o minimalizáciu znečistenia vody, pôdy a iných prírodných zdrojov výrobou. Recykluje a používa recyklované materiály a navyšuje percento výrobkov s certifikátom Fair Trade.

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Modrá

Rozmery

Dĺžka 198 cm
Šírka 66 cm
Hrúbka 0,4 cm

Konštrukcia

Farba Modrá

Materiál

Materiál Guma

Hmotnosť

Hmotnosť 2,77 kg

Vlastnosti

Vlastnosti Protišmyková

Vlastnosti

Farba Modrá
Kód:  SPTif0435
Produktové číslo:  883741845655

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19