Obnoviť stránku

Powerbally

Powerball je ručný gyroskop, s pomocou ktorého môžete posilňovať, rehabilitovať alebo sa len tak baviť. Vnútri Powerballu sa nachádza guľa rotujúca okolo svojej osi, ktorú krúživými pohybmi roztočíte. Vďaka rýchlosti až 21 000 otáčok za minútu vám potom na ruku pôsobí silou zodpovedajúcou až 20 kg. Aby ste si vybrali ten správny Powerball, zamyslite sa nad spôsobom, ako ho bude využívať.

Pokračovať
Spresniť parametre
7 položiek

Powerbally

Powerball je hračka a posilňovacie zariadenie v jednom. Jeho roztáčaním uvoľníte napätie v svaloch a šľachách a uľavíte zápästiam po celodennej práci s počítačom. Navyše uvoľňuje a posilňuje ramená, prsty a paže. Powerball je priamo odporúčaným rehabilitačným nástrojom pre hráčov na strunové a klávesové hudobné nástroje alebo pre hráčov tenisu, golfu, cyklistov a horolezcov. Vhodný je však prakticky pre každého z nás.

Pokračovať

Už nepredávame

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03