Obnoviť stránku

Powerball 350Hz Raptor

5 1 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru

Powerball 350Hz Raptor

Exkluzívne celokovové prevedenie posilňovacie, relaxačné a zábavné zariadenia - ručné gyroskop, ktorý dokáže ľahko trénovať svaly celej Vašej paže rovnako ako sada činiek.Zariadenie veľkosti tenisovej loptičky obsahuje v sebe zotrvačník zavesený v dvoch osiach, ktorý možno ľahko roztočiť dodávanú štartovacie šnúrkou a potom ďalej urýchľovať a udržiavať v chode len krúživými pohybmi zápästia alebo celé paže.Podľa rýchlosti, ktorou sa rotor otáča, pôsobí proti Vašej ruke silou vysoko presahuje 25 kg pri maximálnych prevádzkových otáčkach 20000 RPM.
Pokračovateľ radu 350Hz v zlatom prevedení, vyrobený z ľahších materiálov, váži o 200g menej ako strieborný model.Vývoj materiálu trval niekoľko rokov, než sa podarilo vyrobiť rotor odolávajúcej otáčkam okolo 20 000 za minútu.Dosiahnete s ním o 30% vyšších výkonov ako s plastovým modelom.Model je vybavený otáčkomerom, ktorý tiež prešiel vývojom a je tenší a plochý.Podarilo sa nájsť vyvážené riešenie, ktoré kombinuje ľahkosť plastových modelov a odolnosť kovu.Model pre skúsených powerballisty aj pre začiatočníkov, ktorí chcú rovno ochutnať to úplne najlepšie.
Najvyššia edícia Powerball v luxusnej designu, dodávaná v darčekovej krabičke.Je väčšia, takže sa lepšie drží vo väčšej dlani, má takmer dvojnásobnú hmotnosť a rotor je vyrobený zo superhustého kovu, je zložitejšie udržať-ho vo vyšších otáčkach a predstavuje tak ešte väčšiu výzvu ako klasické modely.Navyše je vďaka inovatívnemu uloženia čapov gyroskopu podstatne stíšený jeho prevádzku.
Posilňovanie:
Powerball predstavuje ideálne zariadenie pre posilňovanie svalov paží - pri miernej zmene cvičení možno ľahko trénovať ako zápästie, tak aj svaly prstov, predlaktia, biceps, triceps i rameno.Powerball dokáže nahradiť sadu činiek s hmotnosťou od 0,5 kg až do 25 kg.Vďaka svojej všestrannosti je tak ideálny pre všetky športy, pri ktorých sú dôležité svaly ramien a rúk, ako je horolezectvo, volejbal, hokej, cyklistika, golf, tenis, veslovanie alebo aj hra na klávesové a strunové hudobné nástroje.
Relaxácia a uvoľnenie:
Pomocou Powerballu možno tiež ľahko relaxovať svaly zápästia naprpo dlhej práci s počítačom.Výrazne tak znižuje riziko zápalov šliach a predchádza syndrómu karpálneho tunela.Je tiež vhodný pre rýchle rozhýbanie a zahraní svalov pred športovaním, ťažkou prácou a podobne.
Rehabilitácia:
Cvičenie s Powerball pomáha zlepšovať pohyblivosť a koordináciu zápästia a ramena, možno teda úspešne používať pri rehabilitácii po úraze alebo zlomeninách horných končatín alebo prstov.Ľahko tak možno vrátiť svalom a kĺbom ruky potrebnú pohyblivosť.Ľahké pohyby rotora pomáhajú aj pri liečení syndrómu karpálneho tunela.
Zábava:
S Powerball dá ľahkou súťaženia a organizovať preteky s priateľmi.K základnému modelu je možné dokúpiť počítač otáčok, silových indexov a rýchlosti otáčania.Pre majú počítač už v základnej výbave.Modely Neon obsahujú podsvietenie, ktorého intenzita je úmerná rýchlosti otáčania a najvyšší model Techno ponúka bežiaci text priamo na rotora s odpočtom maximálnych otáčok.
Celý Powerball je veľmi kompaktný a ľahko prenosný, možno ho tak mať všade so sebou a posilňovať prakticky neustále v každej voľnej chvíli - pri čakaní vo fronte, počas cesty vlakom, školské prestávky, cestou na obed a podobne.Presné a precízne prevedenie z kvalitného materiálu zaručuje veľmi dlhú životnosť a bezproblémovú funkčnosť.Počítačom navrhnutý rotor sa vyznačuje veľmi plynulým pohybom bez "hádzania", takže je cvičení plynulé a nedochádza k nadmernému namáhaniu kĺbov.
Powerball 350Hz je vybavený počítačom otáčok, rýchlosti otáčania, maximálnych dosiahnutých otáčok a troch silových indexov (priemerné otáčky za 30/60/90 sekúnd).Je ideálny pre posilňovanie aj súťaženie s priateľmi, vďaka počítači silových indexov môžete svoje trénovaniu presne plánovať.
Ďalšie informácie a zaujímavé odkazy:
Prezentačné video Powerball:powerballs.com/videos.php?m = Video "> tu
Parametre a špecifikácie:
Model: 350 Hz, luxusné celokovové prevedenie s počítačom otáčok
Maximálne otáčky: 20000 ot/min
Silový odpor: viac ako 25 kg
Rozmery: priemer 75 mm
Obsah balenia:
Powerball
Luxusná darčeková krabička
Štartovací šnúrka
Pútko na zavesenie
Náhradné vnútorné klzný prstenec
Návod
Upozornenie: Powerball pracuje na princípe presne nastaveného trenie medzi vnútorným rotorom a vnútorné stenou vonkajšieho plášťa.Pri údržbe a čistenie preto nemožno použiť žiadne mazadlo!Premazaním vnútorných častí sa funkčnosť Powerballu zničí.
Kód:  ZP006b

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08