Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Powerball 280Hz Autostart

4,7 66 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
55,90 €

Powerball 280Hz Autostart

Unikátne posilňovacie, relaxačné a zábavné zariadenie - ručný gyroskop, ktorý dokáže ľahko trénovať svaly celej vašej paže rovnako ako sada činiek. Zariadenie veľkosti tenisovej loptičky v sebe obsahuje zotrvačník zavesený v dvoch osiach, ktorý možno ľahko roztočiť dodávanou štartovacou šnúrkou a potom ďalej urýchľovať a udržiavať v chode len krúživými pohybmi zápästia alebo celej paže. Podľa rýchlosti, ktorou sa rotor otáča, pôsobí proti Vašej ruke silou zodpovedajúcou až 20 kg pri maximálnych prevádzkových otáčkach 15000 RPM.

Posilňovanie:
Powerball predstavuje ideálne zariadenie pre posilňovanie svalov paží - pri miernej zmene cvičenia možno ľahko trénovať ako zápästie, tak aj svaly prstov, predlaktia, bicepsy, tricepsy či ramená. Powerball dokáže nahradiť sadu činiek s hmotnosťou od 0,5 kg až do 20 kg. Vďaka svojej všestrannosti je tak ideálny pre všetky športy, pri ktorých sú dôležité svaly ramien a rúk, ako je horolezectvo, volejbal, hokej, cyklistika, golf, tenis, veslovanie alebo aj hra na klávesové a strunové hudobné nástroje.

Relaxácia a uvoľnenie:
Pomocou Powerballu možno tiež ľahko relaxovať svaly zápästia, napríklad po dlhej práci s počítačom. Výrazne tak znižuje riziko zápalov šliach a predchádza syndrómu karpálneho tunela. Je tiež vhodný pre rýchle rozhýbanie a zahriatie svalov pred športovaním, ťažkou prácou a podobne.

Rehabilitácia:
Cvičenie s Powerball pomáha zlepšovať pohyblivosť a koordináciu zápästia a ramena, možno ho teda úspešne používať pri rehabilitácii po úraze alebo zlomeninách horných končatín alebo prstov. Ľahko tak možno vrátiť svalom a kĺbom ruky potrebnú pohyblivosť. Ľahké pohyby rotora pomáhajú aj pri liečení syndrómu karpálneho tunela.

Zábava:
S Powerballom môžete ľahko súťažiť a organizovať preteky s priateľmi. K základnému modelu je možné dokúpiť počítač otáčok, silových indexov a rýchlosti otáčania. Modely Pro majú počítač už v základnej výbave. Modely Neon obsahujú podsvietenie, ktorého intenzita je úmerná rýchlosti otáčania a najvyšší model Techno ponúka bežiaci text priamo na rotore s odpočtom maximálnych otáčok.

Celý Powerball je veľmi kompaktný a ľahko prenosný, možno ho tak mať všade so sebou a posilňovať prakticky neustále v každej voľnej chvíli - pri čakaní v rade, počas cesty vlakom, školskej prestávky, cestou na obed a podobne. Presné a precízne vyhotovenie z kvalitného materiálu zaručuje veľmi dlhú životnosť a bezproblémovú funkčnosť. Počítačom navrhnutý rotor sa vyznačuje veľmi plynulým pohybom bez "hádzania", takže je cvičenie plynulé a nedochádza k nadmernému namáhaniu kĺbov.

Nový 280Hz Autostart má zvýšenú odolnosť a je vybavený počítadlom bez batérií. Autostart možno roztočiť pomocou zotrvačníka bez použitia šnúrky. S týmto modelom 280Hz dosiahnete vyššie výsledky pri tréningu a posilňovaní ako s ostatnými modelmi 250Hz.

Parametre a špecifikácie:
Model: 280 Hz
Maximálne otáčky: 15000 ot./min
Silový odpor: až 20 kg
Rozmery: 7,5 x 6,5 cm
Obsah balenia:
Powerball
Počítadlo
DVD s českým návodom
Upozornenie: Powerball pracuje na princípe presne nastaveného trenia medzi vnútorným rotorom a vnútornou stenou vonkajšieho plášťa. Pri údržbe a čistení preto nemožno použiť žiadne mazadlo! Premazaním vnútorných častí sa funkčnosť Powerball zničí.

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Max. počet otáčok 15 000 ot./min
Max. záťaž 20 kg
Priemer 75 mm
Materiál Plast

Funkcie

Funkcie Počítadlo, Autoštart

Farba

Farba Čierna
Kód:  ZP008a
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  5060109201284

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08