Obnoviť stránku

Nutrend Flexit Gold Drink, 400 g, jablko

4,7 19 hodnotení
Variant
Garancia najlepšej ceny
23,90 €

Nutrend Flexit Gold Drink, 400 g, jablko

Špeciálna receptúra s maximálnym obsahom účinných látok predstavuje špičkový produkt, ktorý je vyhľadávaný nielen športovcami pri ťažkostiach pohybového aparátu, ale aj na podporu aktívneho pohybu. Vysoko kvalitný instantný nápoj obsahuje 9 účinných látok, a navyše skvele chutí.

Odporúčané dávkovanie

Dávku 20 g rozmiešajte v 250 až 300 ml vody. Užite ráno na lačno. Dbajte na zvýšený príjem tekutín! Neprekračujte odporúčané dávkovanie.

Použitie

20 g = približne 3/4 odmerky. Podľa odporúčaného dávkovania rozmiešajte vo vode. Po otvorení skladujte pri teplote do 25 °C a spotrebujte do 2 mesiacov. Pred použitím dózu pretrepte.

Zloženie

Kolagénna bielkovina (hydrolyzovaný rybí kolagén 2,5 % Naticol, hydrolyzovaný bravčový kolagén), maltodextrín, glukosamín sulfát draselná soľ (pôvod kôrovce), chondroitín sulfát, regulátor kyslosti kyselina citrónová, MSM (methylsulfonylmethan), extrakt Boswellia serrata (20 % beta boswellových kyselín, 10 % acetyl-keto-beta-boswellová kyselina) – Boswellin PS, aróma, regulátor kyslosti kyselina jablčná, kyselina L-askorbová (vitamín C), stabilizátory akáciová a xantánová guma, zmes koncentrátusvetlice farbiarskej a extraktu spiruliny, protihrudkujúce látky fosforečnan vápenatý a oxid kremičitý, sladidlá sukralóza a steviol-glykozidy, sodná soľ kyseliny hyalurónovej, pyridoxín hydrochlorid (vitamín B6), cholekalciferol (vitamín D). Môže obsahovať stopy sóje a mliečnej bielkoviny.

Upozornenie

Nenahrádza pestrú stravu. Nie je určené pre deti, tehotné a dojčiace ženy. Ukladajte mimo dosahu detí! Chráňte pred teplom, mrazom a vlhkosťou.


Parametre a špecifikácia

Príchuť

Príchuť Jablko

Obsiahnuté látky

Obsiahnuté látky Komplexná kĺbová výživa

Forma

Forma Sypký prášok

Balenie

Hmotnosť 400 g
Kód:  SPTnut0296
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  VS-068-400-JB
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04