Obnoviť stránku

Nutrend Flexit Drink, 400 g, grep

4,9 11 hodnotení
Variant
Garancia najlepšej ceny
12,90 €

Nutrend Flexit Drink, 400 g, grep

Unikátna kĺbová výživa určená pre športovcov v intenzívnom tréningu, ale aj pre aktívne osoby po úrazoch pri ťažkostiach s pohybovým aparátom. V ich prípade nájde svoje zaslúžené miesto instantný nápoj Flexit Gold Drink od firmy Nutrend. Ide o prípravok s obsahom deviatimi účinnými látkami, ktoré majú vynikajúci nutričný ??a fyziologický efekt. Najdôležitejším prvkom je unikátny rybí kolagénový peptid Naticol, ktorý sa získavana enzymatickou hydrolýzou a vyniká svojou nízkou molekulárnou hmotnosťou. Flexit Gold Drink je obohatený vitamínmi a minerálmi na správne fungovanie tela a posilnenie imunity.

Kľúčové vlastnosti kĺbovej výživy Nutrend Flexit Gold Drink, grep

  • Jedinečná kĺbová starostlivosť pre športovcov alebo osoby s problémami s pohybovým aparátom
  • Nutrend Flexit Gold Drink obsahuje deväť veľmi účinných látok vo forme prášku
  • Obsahuje unikátny rybí kolagénový peptid Naticol
  • Obohatený vitamínmi a minerálmi
  • Hmotnosť balenia 400 g
  • S príchuťou grepu

Alergény:
Obsahuje hydrolyzovaný rybí kolagén a glukosamín sulfát draselná soľ (pôvod kôrovce). Môže obsahovať stopy sóje a mliečnej bielkoviny.

Dávkovanie:
Dávku 20 g (3/4 odmerky) rozmiešajte v 250 – 300 ml vody a použite ráno na lačno. Neprekračujte odporúčané dávkovanie. Pred použitím dózu pretrepte.

Hmotnosť balenia:
400 g

Príchuť:
Grep

Upozornenie:
Nenahrádza pestrú stravu. Nie je určené pre deti, tehotné a dojčiace ženy. Ukladajte mimo dosahu detí! Skladujte v suchu pri teplote do 25 °C mimo dosahu priameho slnečného žiarenia. Chráňte pred mrazom. Spotrebujte do 2 mesiacov od otvorenia.


Zloženie

Hydrolyzovaný kolagén, maltodextrín, L-prolín, glukosamín sulfát draselná soľ (pôvod kôrovce), regulátor kyslosti kyselina citrónová, MSM (metylsulfonylmetán), chondroitín sulfát, aróma, kyselina L-askorbová (vitamín C), regulátor kyslosti kyselina jablčná, protispekavé látky fosforečnan vápenatý a oxid kremičitý, sladidlá acesulfam K a sukralóza, sodná soľ kyseliny hyalurónovej, aróma naringin, pyridoxín hydrochlorid (vitamín B6), cholekalciferol (vitamín D). Výrobok môže obsahovať stopy sóje a mliečnej bielkoviny. <.

Parametre a špecifikácia

Príchuť

Príchuť Grapefruit

Forma

Forma Sypký prášok

Balenie

Hmotnosť 400 g

Obsiahnuté látky

Obsiahnuté látky Komplexná kĺbová výživa
Kód:  SPTnut0217
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8594014865080
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07