Obnoviť stránku

Niceboy X-Fitpolo a X-Fit GPS: fitness náramky vhodné pre začiatočníkov

Aktualizované

Spoločnosť Niceboy je na európskom trhu len od roku 2016. Aj napriek tomu si dokázala získať priazeň zákazníkov vďaka kvalitnému vyhotoveniu svojich audio/video produktov. Tentoraz sa však s konkurenciou stretne na poli športtesterov a fitnes náramkov. Ako v tomto neľútostnom súboji dopadne nový X-Fitpolo a X-Fit GPS? A čím sa od seba modely líšia?

Odolný aj elegantný fitness náramok X-Fitpolo

Inteligentný fitness náramok Niceboy X-Fitpolo sa od konkurencie na prvý pohľad líši usadením svojho 0,66" OLED displeja. Plynulý prechod bez rámčeka a mierne zakrivenie robia z tohtoročnej novinky štýlový módny doplnok. X-Fitpolo je však tiež praktickým spoločníkom na vašej ceste za zlepšením. Spĺňa stupeň krytia IP67, vďaka čomu ho neprekvapí ani voda, ani prach. Na jedno nabitie navyše vydržia až 8 dní. Tento osobný fitness tréner bude vašu kondíciu strážiť bez prestávky celý deň vrátane potrebnej tepovej frekvencie.

Niceboy X-Fitpolo vám pomôže pravidelne športovať

Fitness náramok Niceboy X-Fitpolo vám okrem merania srdcového tepu zo zápästia prostredníctvom senzora na zadnej časti displeja umožní sledovať aj počet spálených kalórií, dobu pohybu a vďaka krokomeru tiež dennú prejdenú vzdialenosť. Pokiaľ váš kľudový stav potrvá príliš dlho, inteligentný náramok sa pekne sám pripomenie a vyzve vás k fyzickej aktivite.

i

Tepová frekvencia hrá významnú úlohu v efektívnom tréningu. Pokiaľ chcete spaľovať hlavne tuky, je dôležité udržiavať svoj tep vo vytrvalostnej zóne. Viac informácií v našom článku: Tepová frekvencia pre efektívny tréning a spaľovanie.

Niceboy X-Fitpolo; farby

Fitness náramok Niceboy X-Fitpolo je k dispozícii v troch farebných vyhotoveniach.

Monitoring spánku je pre fitness náramok samozrejmosťou

Nemusíte sa báť, že by vás náramok kvôli nečinnosti budil zo spánku. Niceboy X-Fitpolo spozná, kedy aj ako spíte, a zaznamená všetky údaje o vašom spánku. Po analýze dát napríklad zistíte, na ako dlho upadáte do hlbokého spánku a kedy spíte len ľahko. Inteligentný fitness náramok má tiež zabudovaný budík, takže je schopný vás prebudiť jemnými vibráciami.

X-Fit GPS je športtester pre náročnejších používateľov

Oproti fitness náramku Niceboy X-Fitpolo je športtester Niceboy X-Fit vybavený GPS trackerom, ktorého zaznamenané dáta zostanú uchované v pamäti 7 dní. Má dokonca farebný 0,96" OLED displej, ktorý je na rozdiel od X-Fitpolo rovný, obdĺžnikový, so zaoblenými rohmi. Ani s týmto modelom sa nemusíte báť vody a prachu. So 160 mAh Li-Ion batériou vydrží až 10 dní v pohotovostnom režime.

Niceboy X-Fit GPS; poloha

Športtester Niceboy X-Fit má zabudovaný prijímač signálu GPS.

Až 22 športov s Niceboy X-Fit GPS

Zo športových režimov si môžete vybrať beh, cyklistiku, lyžovanie, turistiku, ale aj futbal, tenis, jogu, spinning, švihadlo, Plank alebo ktorýkoľvek z ďalších 12 športov a cvikov. Športtester X-Fit GPS meria čas dennej aktivity – množstvo spálených kalórií, krokov, tepovú frekvenciu a dobu nečinnosti i spánku. Všetka vaša činnosť vrátane dát z GPS trackeru je zaznamenaná na internú pamäť a uchovaná na obdobie 7 dní.

Niceboy X-Fit GPS; krokomer

Športtester Niceboy X-Fit GPS ponúka celkom 22 športových režimov.

X-Fitpolo a X-Fit GPS ovládate pomocou aplikácie

V prehľadnej aplikácii (Android a iOS) zobrazíte podrobné štatistiky vrátane súhrnných grafov. Oba náramky vedia zobrazovať aktuálne notifikácia zo spárovaného telefónu. Niceboy X-Fit GPS navyše umožňujú vyobraziť trasy zaznamenané GPS prijímačom, a to vrátane tempa, prevýšenia alebo srdcového tepu.

i Stále tápate, ktorý fitness náramok je vo veľkej konkurencii ten pravý? V našom článku Ako vybrať fitnes náramok sme vám zhrnuli všetky dôležité informácie a zamerali sa na funkcie, ktoré by vášmu fitness náramku rozhodne nemali chýbať.

Porovnanie Niceboy X-Fitpolo a X-Fit GPS

Podľa vybraných parametrov sme porovnali oba fitness náramky. Veľkou výhodou prvého modelu Niceboy X-Fitpolo je cena, ale aj ponuka všetkých na začiatok potrebných funkcií. Naopak X-Fit láka predovšetkým bežcov a cyklistov na možnosť presnejšieho zaznamenávania trasy pomocou GPS signálu a všeobecne aj väčší výber športových režimov.

Vybrané parametre Niceboy X-Fitpolo Niceboy X-Fit GPS
Displej 0,66" OLED Farebný 0,96" OLED
Stupeň krytia IP67 IP67
Monitoring aktivít a tepovej frekvencie
GPS prijímač
Monitoring spánku
Upozornenie na dlhú dobu neaktivity
Budík
Batéria 100 mAh Li-Ion 160 mAh Li-Ion
Výdrž na jedno nabitie 8 dní 10 dní (s GPS 5 h)
Dĺžka nabíjania 1 h 2,5 h
Verzia Bluetooth 4.0 4.0
Kompatibilita iOS, Android iOS, Android
Rozmery (v mm) 50 × 23 × 12 44 × 225 × 13,4
Hmotnosť 26 g 30 g
Cena 30,90 € 76,90 €

Cena platná k 4. 12. 2018

Vneste do svojich dní viac pohybu s fitness náramkom Niceboy X-Fitpolo alebo športtesterom Niceboy X-Fit GPS. Pomôžu vám dosiahnuť dobrej fyzickej kondície, lepších športových výkonov, analyzovať údaje o vašich aktivitách, ale aj zlepšiť spánok.

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12