Obnoviť stránku

Články

Vivo V40 SE 5G (PREVIEW): Kožený chrbát, moderný čip a slušná batéria

Ďalší mobilný telefón sa rozhodol dokázať, že pre elegantný dizajn a veľa funkcií nemusíte siahať hlboko do peňaženky. Vivo V40 SE 5G je tu a prináša so sebou zaujímavú výbavu. Očarí vás svojim spracovaním? Ako je na tom s cenou a čím predovšetkým chce zaujať?

Nikon Z 24 – 70 mm f/4 S (RECENZIA)

Kvalitný základný zoom objektív patrí do každej fotografickej tašky. Jedným z nich je aj objektív Nikon Z 24 – 70 mm f/4 S, ktorý často nájdete vo zvýhodnenej súprave s bezzrkadlovkou Nikon. Oplatí sa jeho kúpa, aj keď nedisponuje optickou stabilizáciou? Zistíte v recenzii fotografa Michala Kupsu, ktorý s ním vyfotografoval aj ukážkové fotografie.

Samsung Galaxy Ring (ŠPEKULÁCIA): Bude jeden prsteň vládnuť všetkým?

O inteligentnom prsteni Samsung Galaxy Ring už niečo vieme, a dokonca sme ho mohli aj vidieť na MWC. Ako doplnok mobilného telefónu bude cez deň aj v noci strážiť vaše telesné funkcie a následne vám digitálny asistent poradí, ako si zlepšiť svoj život. Ako treba lepšie spať, cvičiť alebo stravovať sa, ale nie všeobecne. Pôjde o konkrétne rady ušité na mieru majiteľovi prsteňa. To znie skvele, a tak sme pre vás zhrnuli všetky informácie, ktoré sme o Galaxy Ring zistili.

Rad Duoflex ponúka akumulátorové vysávače Miele s výnimočným výkonom i prekvapivou výdržou

Spoznajte prednosti a výhody nového radu tyčových aku vysávačov Miele Duoflex, ktoré vynikajú vysokou sacou silou, výnimočnou výdržou akumulátora aj automatickým rozpoznávaním podlahovej krytiny. Všetky modely navyše disponujú novým systémom SpeedLock na rýchlejšie a jednoduchšie vysávanie.

Ako vybrať sieťovú kartu?

Výber správnej sieťovej karty môže byť pre mnohých používateľov veľký problém. Dá sa totiž veľmi ľahko stretnúť s výrazmi, ktoré obyčajný používateľ jednoducho nemôže poznať. Ako teda vybrať tú pravú sieťovú kartu, či už pre notebook, stolný počítač alebo napríklad NAS? Pomôžeme vám rýchlo sa orientovať v rozmanitosti sieťových kariet a nájsť tú, ktorá bude vyhovovať práve vašim potrebám.

Doprava a inštalácia zadarmo na spotrebiče Bosch Serie 8/Siemens iQ700

Teraz máte možnosť zaobstarať si špičkové spotrebiče od značiek Bosch a Siemens s dopravou zadarmo až k vám domov. Okrem toho, pri výbere vybraných vstavaných spotrebičov získate aj možnosť inštalácie zadarmo a zníženej DPH o 9 %. Akcia platí do 31. 5. 2024 alebo do vypredania zásob.

K tyčovému vysávaču Hoover môžete získať čističku vzduchu zadarmo

Uľahčite si každodenné upratovanie domácnosti a prizvite si k nemu výkonný tyčový vysávač Hoover. Vybrané modely si teraz navyše môžete zaobstarať vo výhodnej akcii, v ktorej k vysávaču získate čističku vzduchu zadarmo.

V hlavnej úlohe dizajn aj solídna výbava. Telefóny Motorola Edge 50 Pro, Fusion a Ultra vstupujú na trh

Nové telefóny z radu Motorola Edge 50 sú tu. Páči sa vám špičková vlajkovka Edge 50 Ultra, slušná stredná trieda v podaní Edge 50 Fusion, alebo je pre vás skôr zlatá stredná cesta Motorola Edge 50 Pro? Mobily zaujmú povedomým, ale znateľne prepracovaným dizajnom alebo špičkovými fotoaparátmi. Čo všetko novinky radu Edge 50 dokážu?

Vivo X100 Pro (RECENZIA): Fotografický skvost s výkonným procesorom MediaTek, bez chyby však nie je

Vivo X100 Pro 5G je jediný z dvoch modelov série X100, ktorý sa dostane aj na európske pulty a samozrejme, aj na tie slovenské. Ide však o výkonnejší z dvojice, ktorý sľubuje aktuálne najvýkonnejší čipset z dielne MediaTek, špičkový fotoaparát s objektívmi Zeiss a oveľa viac. Ako sa však mobilnému telefónu Vivo X100 Pro darí v praxi? Vyskúšali sme v recenzii.

Samsung Galaxy A35 5G (RECENZIA): Dobrá výbava, prémiový dizajn i dlhá výdrž, pár pripomienok by sme však mali

Ak je pre vás už Samsung Galaxy A25 5G prílišný základ, ale nepotrebujete nutne to najlepšie, možno práve pre vás bude ideálny úplne nový Galaxy A35 5G. Možno sa tiež rozhodujete, či sa vám oplatí viac ako Galaxy A34 z minulého roka alebo o niečo drahší Galaxy A55 z aktuálneho radu. Recenzia vám pomôže zistiť, ako je na tom v porovnaní s týmito bratmi novinka A35.

Samsung cashback: Získajte späť až 4 000 EUR za nákup televízora s veľkou uhlopriečkou

Práve teraz získate za nákup televízora Samsung s veľkou uhlopriečkou časť peňazí späť. Ktoré modely to sú a aký veľký cashback dostanete?

Pokémon Legends: Z-A – Všetko, čo vieme

Pokémon Legends: Arceus od štúdia Game Freak bol čo sa týka noviniek a inovácií asi najčerstvejším vetrom v pokémonskej sérii za posledných niekoľko rokov. Oznámenie pokračovania tejto, povedzme, svojráznej odbočky od hlavnej pokémonskej línie nás teda rozhodne potešilo. V našom článku o tomto pripravovanom titule nájdete všetky aktuálne informácie.

Amnesia: The Bunker (RECENZIE – Súhrn)

Autori zo štúdia Frictional Games známi vďaka úspešnej survivalovej hororovke SOMA alebo podobne ladenej sérii Amnesia, si pripravili ďalšie pokračovanie hororovej jazdy. Nová Amnesia: The Bunker sa ale od svojich predchodcov trochu líši. Akých novôt sme sa dočkali, a čo o titule potrebujete vedieť, sa dozviete v tomto článku.

Samsung Galaxy Z Fold6 (ŠPEKULÁCIE): Aký bude najväčší ohybný Samsung s umelou inteligenciou?

Najnovší modelový rad ohybných Samsungov Galaxy Z Fold sa premiéry dočká pravdepodobne v júli. Čo zatiaľ o vrcholnom Samsunge Galaxy Z Fold6 vieme? Bude vo všetkom lepší ako jeho predchodca, ktorý sa momentálne predáva?

K nákupu dvoch ľubovoľných vstavaných spotrebičov ETA získate exkluzívnu sadu nádob

Kúpte si dva ľubovoľné vstavané spotrebiče ETA a získajte ako darček sadu exkluzívneho nerezového riadu ETA Honeycomb pre rýchlejšiu a zdravšiu prípravu jedál. Akcia trvá od 15.4. do 31.5.2024 a zahŕňa špičkové modely varných dosiek, vstavaných rúr a model vstavanej umývačky riadu a chladničky.

ASUS ROG RYUO III 360 ARGB – AiO chladič bez kompromisov (RECENZIA A TESTY)

Premýšľate o chladení procesora vodou, ale nemôžete si v neprebernom množstve AiO chladičov vybrať ten pravý? V nedávnom porovnávacom teste 38 chladičov sa umiestnil na krásnom treťom mieste ASUS ROG RYUO III 360 ARGB, a tak sme si povedali, že si zaslúži vlastnú sólo recenziu. Nejde však o úplne najlacnejší chladič, a preto sa v dnešnom článku pozrieme na to, či je obstarávacia cena obhájiteľná, alebo nie. Čítajte viac!

Gainward GeForce RTX 4060 Ti PANTHER 16G (RECENZIA A TESTY)

Jedným z mála modelov grafických kariet GeForce RTX 4060 Ti, ktoré sa môžu pochváliť kompaktnými rozmermi a zároveň aj systémom chladenia s tromi ventilátormi a 16 GB kapacitou grafických pamätí k tomu, je Gainward GeForce RTX 4060 Ti PANTHER 16G z dielne spoločnosti GAINWARD. Ako dopadla táto grafická karta v našich testoch na Alza.sk a zaslúži si vôbec vašu pozornosť?

Gigabyte Radeon RX 7900 GRE GAMING OC 16G (RECENZIA A TESTY)

Ďalšou grafickou kartou Radeon RX 7900 GRE spoločnosti AMD, ktorú si dnes na Alza.sk predstavíme a tiež riadne otestujeme, je Gigabyte Radeon RX 7900 GRE GAMING OC 16G zo stajne spoločnosti GIGABYTE. A pretože spoločnosť AMD pred nedávnom vydala nové ovládače grafických kariet, ktoré zároveň tiež navyšujú možnosti pretaktovania práve grafických kariet Radeon RX 7900 GRE, tak aj na to sa pozrieme práve v tejto recenzii.

Netflix: novinky apríl 2024

Príval nových titulov na streamovacie platformy je nikdy nekončiacou záležitosťou, čo samozrejme platí aj pre Netflix. Aké novinky si pre nás táto populárna VOD služba prichystala v apríli roku 2024? To sa dozviete v našom článku.

ASUS cashback: Kúpte si vybrané produkty spoločnosti a získajte časť peňazí späť

20 ďalších...

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12