Obnoviť stránku

Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

Stormred Roller Dots 33 cm Red

4,8 6 hodnotení
Super cena
8,39 €

Stormred Roller Dots 33 cm Red

Doprajte svojmu telu starostlivosť, bude potom prekypovať pružnosťou a zdravím. Masážny valec Stormred je veľmi jednoduchým, napriek tomu účinným spôsobom aktivácie a uvoľnenie všetkých svalov na tele ako pred aeróbnou aktivitou, tak aj pri finálnom strečingu. Zahrnutím masážneho valca do vášho športového plánu možno docieliť posilnenie aj neprávom zabudnutých svalov, o ktorých je známe, že sa dajú trénovať len ťažko a namáhavo. Masážny valec Stormred Roller Dots 33 cm Red má premyslenú konštrukciu, ktorá zohľadňuje všetky potreby kondičného cvičenia, preto po ňom môžete siahnuť pri mnohých druhoch cvičení, od bežného posilňovania, cez pilates, až po moderný crossfit. Svoju popularitu si však nevychutnává len vďaka športovým fanúšikom, ale v neposlednom rade tiež pretože znateľne pomáha pri liečbe boľavých svalov a zlepšovaní stability chrbtice alebo pri obmedzení prejavov celulitídy. Stormred Roller Dots 33 cm Red obdržal dĺžku 33 cm a priemer je 13,5 cm.

Zásadné vlastnosti masážneho valca Stormred Roller Dots 33 cm Red

  • Masážny valec (roller) patrí k moderným a efektívnym spôsobom stimulácie aj precvičenia svalstva celého tela
  • Dokonale pomáha pri zlepšení prekrvenia pokožky
  • Typ: masážny
  • Masíruje svalstvo a kĺby po náročnom dni
  • Má nesporné fyzioterapeutické účinky a zlepšuje ohybnosť
  • Masážny valec od spoločnosti Stormred obdržal dĺžku 33 cm s celkovým priemerom 13,5 cm
  • Farba: červená

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti valčeka

Farba Červená
Dĺžka 33 cm
Priemer 13,5 cm
Typ Masážny
Kód:  SPTkref007
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8595691070965

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19