Obnoviť stránku

Capital Sports Turnring

5 1 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Capital Sports Turnring

Gymnastické kruhy patria medzi najefektívnejšie multifunkčné tréningové vybavenie s množstvom benefitov. Využite váhu vlastného tela, rozvíjajte svoju flexibilitu, mobilitu, stabilitu, ale aj mentálnu vytrvalosť. Vďaka jednoduchému pripevneniu môžete mať svoje tréningové kruhy všade so sebou a zdokonaľovať sa tak kdekoľvek a kedykoľvek. 

Kľúčové vlastnosti

  • Cvičenie s vlastnou váhou
  • Zdokonalenie pohybu, koordinácie a sily
  • Jednoduché pripevnenie a nízka váha
  • Kvalitné brezové drevo pre pevný úchop
  • Nastaviteľnosť dĺžky pásu

Kde sa vám zachce

Tréningové kruhy sú vhodné na vonkajšie aj vnútorné použitie. Množstvo využití prevyšuje ostatné tréningové pomôcky. Možno ich využiť napríklad pri precvičovaní hornej časti tela alebo na  posilňovanie svalov trupu. Vďaka ľahkej váhe a prenosnosti si ich môžete vziať všade so sebou a zacvičiť si v pohodlí domova, v prírode, v meste a aj na cestách.

Stabilita na mieru

Vysoko kvalitné brezové kruhy s vnútorným priemerom 23 cm a úchopovým priemerom 2,8 cm zaručujú dokonalý, pevný úchop. Ku každému páru kruhov sú dodávané 2 nylonové popruhy s dĺžkou 465 cm, s praktickým značením a vďaka silnému kovovému rýchlouzáveru aj s možnosťou nastavenia výšky.

 

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Čierna

Nosnosť

Nosnosť 400 kg

Príchytka na dvere

Príchytka na dvere Nie

Materiál držadla

Materiál držadla Drevo
Kód:  SPTif1646
Produktové číslo:  4260414891229
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16