Obnoviť stránku

SOMAT

Somat banner

Somat: Perfektná umývacia a odmasťovacia sila

Značka Somat je expertom na automatické umývanie riadu už viac ako 50 rokov, a to vďaka funkčným tabletám a gélom do umývačky riadu v radoch Gold, All in One Extra, All in One, Classic a Excellence. Práve rad Excellence s kapsulami s účinným 4 v 1 zložením je najnovšou revolúciou značky Somat, ktorá získala najlepšie hodnotenie od spotrebiteľov v nezávislom teste nemeckého spotrebiteľského testovacieho inštitútu TÜV. Prostriedky do umývačky riadu Somat sú skvelým pomocníkom v kuchyni, pretože účinne pôsobia proti pripáleninám a mastnote. Čo všetko Somat ponúka pre vašu umývačku riadu? 

Tablety do umývačky Somat

Prípravky do umývačky

Somat ponúka tri typy čističov na umývanie riadu – tablety do umývačky, gély do umývačky a teraz aj kapsuly do umývačky riadu. Multifunkčné tablety z radov Gold, All in One Extra a All in One sú výbornými pomocníkmi v kuchyni, ktorí účinne bojujú proti pripáleninám a odolným nečistotám, čím zabezpečujú dokonalú čistotu vášho riadu. Kapsuly Somat Excellence s účinným 4 v 1 zložením bojujú proti odolným pripáleninám a mastnote, chránia jemný riad a dodávajú mu žiarivý lesk, a zároveň sa starajú o vašu umývačku. Somat gély do umývačky kombinujú čistiacu silu s vysokým odmasťovacím účinkom a leštidlom, ktoré predovšetkým pohárom poskytuje žiarivý lesk. Navyše sú vďaka svojej dokonalej rozpustnosti vhodné aj na krátke umývacie cykly, čím šetria váš čas aj energiu. 

Aditíva do umývačky

Ak chcete vášmu riadu dopriať dokonalú starostlivosť, používajte spoločne s prípravkami do umývačky riadu soľ a leštidlo Somat. Tie zabraňujú vzniku šmúh a zaschnutých kvapiek vody na vašom riade a dodávajú mu žiarivý lesk, okrem toho chránia vaše riady pred usadeninami vodného kameňa. Dôkladnú starostlivosť si však nezaslúži iba váš riad, ale aj samotná umývačka. Pravidelnou údržbou pomocou čističov umývačky Somat dosiahnete nielen lepšie výsledky umývania, ale predĺžite aj životnosť vašej umývačky. Čistiace tablety sa postarajú o vašu umývačku počas bežného umývacieho cyklu – stačí ich jednoducho položiť na dno umývačky naplnenej riadom a o vašu umývačku je dobre postarané. Somat čistič umývačky v tabletách sa odporúča používať raz mesačne. Na dôkladné vyčistenie vašej umývačky používajte každé 3 mesiace aj Somat intenzívny čistič umývačky riadu. O neutralizáciu nepríjemného zápachu sa potom postará Somat Deo osviežovač do umývačky. Neveríte? Vyskúšajte aditíva Somat a sami spoznajte rozdiel. 

leštidlo Somat
Sencor ECO program

Úspora energií

Možno si myslíte, že riad môžete umyť len pomocou intenzívneho cyklu. Teraz je to však inak. Nová generácia kapsúl, tabliet a gélov Somat je vyvinutá tak, aby sa rýchlo rozpúšťala, pôsobila okamžite a nezanechávala zvyšky. Váš riad tak bude výnimočne čistý aj pri eco a krátkych programoch s nízkymi teplotami. Prepnite na eco program so značkou Somat. Ušetríte zdroje a získate vynikajúcu čistotu, ktorú hľadáte.


Spresniť parametre
33 položiek

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01