Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Somat Leštidlo do umývačky duopack 2× 750 ml

5,0 65 hodnotení
Cenová bomba
7,49 € Ušetríte 1,71 €

Somat Leštidlo do umývačky duopack 2× 750 ml

Vynikajúce a efektívne leštidlo do umývačky riadu SOMAT je špeciálne vyvinuté na ochranu skleneného riadu. Umytý riad vďaka leštidlu rýchlejšie uschne a zostane bez usadenín, ktoré pri bežnom schnutí môžu vznikať. Riadu dodáva oslňujúci lesk, zmäkčuje vodu, aby stekala rovnomerne po riade, napomáha rýchlejšiemu schnutiu a zabraňuje usadzovaniu nečistôt na už umytom riade. Somat prináša neprekonateľný lesk bez škvŕn a vápenatých usadenín. Navyše odstraňuje zvyšky, ktoré môžu v umývačke zostať počas umývacieho cyklu. Doprajte svojmu riadu a umývačke to najlepšie pre perfektný lesk a čistotu.

Hlavné prednosti:

  • Ochrana skleneného riadu
  • Zmäkčuje vodu
  • Napomáha rýchlejšiemu schnutiu
  • Zabraňuje usadzovaniu nečistôt
  • Odstraňuje zvyšky
  • Dodáva riadu oslňujúci lesk

Parametre a špecifikácia

Určenie

Určenie Na riad

Typ

Typ čističa Tekutý

XXL balenie

XXL balení Nie

Objem

Objem 1 500 ml
Kód:  MYC040
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  9000100379564
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18