Obnoviť stránku

Sieťové prvky TP-Link

Sieťové prvky TP-Link

Sieťové prvky TP-Link: Rýchle, stabilné a bezpečné

Spoločnosť TP-Link patrí medzi popredných výrobcov sieťových prvkov. V ponuke WiFi zariadení sa nachádzajú spoľahlivé WiFi routery, access pointy a extendery. Pripojenie k internetu pomocou telefónnej linky zaistia spoľahlivé ADSL a VDSL modemy TP-Link a nechýbajú ani LTE/3G modemy pre mobilné pripojenie. Na prepojenie niekoľkých počítačov do siete LAN slúžia kompaktné switche. Zariadenia powerline zase nahrádzajú vedenie ethernetových káblov na dlhé vzdialenosti a na prenos dát jednoducho využívajú elektroinštaláciu a 230 V zásuvky.

WiFi router TP-Link

WiFi routery, access pointy a extendery TP-Link

Do WiFi routerov TP-Link možno priviesť internet ethernetovým káblom a zároveň k nim rovnakým spôsobom pripojiť až 4 počítače. Pomocou WiFi možno potom pripojiť nespočet mobilných zariadení. Samozrejmosťou je aj podpora Dual-bandu, teda ako 2,4 GHz, tak aj 5 GHz pásma. Access pointy TP-Link slúžia primárne len na vysielanie WiFi signálu a na prepojenie s modemom alebo routerom majú 1 LAN port. Na posilnenie WiFi signálu vo vzdialenejších miestach možno využiť aj WiFi extendery TP-Link.

Modemy TP-Link pre mobilné aj pevné DSL pripojenie

Mobilné LTE/3G modemy v sebe kombinujú WiFi router a na prístup k internetu využívajú SIM kartu s dátovou tarifou. Vyznačujú sa kompaktným vyhotovením a umožňujú buď sieťovú prevádzku, alebo chod na akumulátor s dlhou výdržou. DSL modemy TP-Link zasa pristupujú k pevnému internetu pomocou technológie ADSL2+/VDSL2. Pokročilejšie modely tiež podporujú moderný WiFi štandard 802.11ac v pásme 5 GHz a sú osadené spoľahlivou anténou pre stabilné pripojenie.

Modem TP-Link
Switch TP-Link

Switche a routery TP-Link

Switche TP-Link slúžia na vzájomné prepojenie niekoľkých počítačov do lokálnej siete LAN. Jednotlivé porty sú vybavené konektorom RJ-45 a zvládnu rýchlosť až 1 Gb/s. Switche podporujú väčšinu ethernetových protokolov IEEE 802.3 a Full-Duplex alebo Half-Duplex režimy pre riadenie toku dát. Switche TP-Link je možné pripojiť na LAN a WAN porty a ponúkajú niekoľko VPN protokolov pre zabezpečené pripojenie vrátane ochrany proti DDoS útokom.

Sieťové karty TP-Link

USB sieťové karty TP-Link pripoja váš počítač k internetu prostredníctvom bezdrôtovej siete WiFi. Prenosné sieťové karty disponujú USB 3.0 a 2.0 rozhraniami a ľahko ich pripojíte k notebooku alebo počítaču. Pre trvalú inštaláciu do stolného PC sú vhodné sieťové karty vybavené zbernicou PCI Express vrátane externej antény pre stabilný príjem WiFi signálu. Sieťové karty TP-Link podporujú WiFi štandardy 802.11a/b/g/n/ac a vďaka režimu Dual-band zvládnu prenosovú rýchlosť až 1 900 Mb/s.

Sieťová karta TP-Link
Powerline TP-Link

Powerline TP-Link

Powerline TP-Link využívajú na prenosy dát elektroinštaláciu a 230 V zásuvky. Nahrádzajú tak zložité vedenie ethernetových káblov do vzdialenosti až 300 m. Každá powerline má vlastný RJ-45 konektor pre pripojenie k modemu, routeru, access pointu alebo počítaču. Dátové toky dosahujú rýchlosť až 2 Gb/s a nechýba ani 128-bitové AES šifrovanie dát a jednoduchá konfigurácia pomocou funkcie Plug & Play. Powerline TP-Link sú vybavené režimom úspory energie a môžu slúžiť aj ako WiFi extendery.

Príslušenstvo k sieťovým prvkom TP-Link

V ponuke príslušenstva TP-Link sú ako smerové, tak aj všesmerové WiFi antény k routerom s podporou oboch pásiem – 2,4 a 5 GHz. S kompaktnými printservermi TP-Link razom premeníte vašu existujúcu tlačiareň s USB portom na plnohodnotnú sieťovú tlačiareň. Media konvertory spoľahlivo prevedú metalické vedenie na optický štandardný 100Base-FX port. Bezdrôtové cloudové IP kamery TP-Link potom umožnia vzdialené sledovanie v reálnom čase a disponujú tiež senzormi na detekciu pohybu a zvuku.

Príslušenstvo TP-Link
Spresniť parametre
540 položiek

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19