Obnoviť stránku

TP-LINK TL-SG105

4,9 399 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
21,90 €

TP-LINK TL-SG105

Stolný switch štandardu Gigabit Ethernet v kovovom vyhotovení

Stolný switch TP-Link TL-SG105 predstavuje jednoduchý prechod na gigabitový ethernet. Zvýšte rýchlosť svojho sieťového servera a chrbticových pripojení alebo premeňte gigabitovú rýchlosť v stolových počítačoch v realitu. Switch TL-SG105 sa navyše môže pochváliť vyhotovením s nižšou spotrebou energie. S inovatívnou technológiou úspory energie dokáže switch TL-SG105 znížiť spotrebu energie až o 65 %, čo z neho robí ekologické riešenie pre vašu domácu alebo firemnú sieť.


Mimoriadne jednoduchá obsluha

Automatické funkcie zaisťujú bezproblémovú inštaláciu (Plug and Play) tohto gigabitového switcha. Nevyžaduje žiadnu konfiguráciu. Funkcia Auto MDI/MDIX eliminuje potrebu krížených káblov. Funkcia automatického vyjednávania na každom porte sníma rýchlosť pripojenia sieťového zariadenia (buď 10, 100, alebo 1 000 Mbit/s) a inteligentne ju prispôsobuje podľa kompatibility pre optimálny výkon.

5 portů

Parametre a špecifikácia

Typ a funkcie

Typ Desktop
Funkcie QoS (Quality of Service)

Rýchlosť

Prepínacia kapacita 10 Gb/s
Prenosová rýchlosť LAN portov 1 Gbit

Porty

RJ-45 5 ks

Rozmery

Šírka 99,8 mm
Výška 25 mm
Hĺbka 98 mm
Kód:  TP666k
Záruka: 60 mesiacov
Produktové číslo:  TL-SG105

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09