Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

TP-LINK TL-WA854RE

4,6 915 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
16,90 €

TP-LINK TL-WA854RE

Bezdrôtový opakovač signálu

Rozšírte signál po celom byte

TP-LINK TL-WA854RE

TP-LINK TL-WA854RE

Získajte extra dosah WiFi

Opakovač signálu spoločnosti TP-LINK sa postará o rozšírenie pokrytia a zosilnenie intenzity signálu už existujúcej bezdrôtovej Wi-Fi siete, a eliminuje tak mŕtve body vo vašej domácnosti či v kancelárii. Vďaka bleskovej rýchlosti 300 Mbit/s a elegantnému dizajnu vhodnému na umiestnenie na stenu nebolo rozšírenie bezdrôtovej siete nikdy jednoduchšie a príjemnejšie.


Ľahšie to už nejde

Ľahko rozšírite pokrytie pomocou stlačenia jediného tlačidla WPS na opakovači a následne do 2 minút na routeri, či naopak. Nie je potrebné žiadne zdĺhavé nastavovanie a nepotrebuje si ani pamätať žiadne heslá.

TP-LINK TL-WA854RE

TP-LINK TL-WA854RE

Flexibilita

Miniatúrne rozmery a vydarený dizajn dodáva opakovaču potrebnú flexibilitu aj pri častom premiestňovaní podľa potreby. Stačí sa raz pripojiť k už existujúcemu bezdrôtovému routeru a podľa potreby opakovač odpojiť a pripojiť ho v inej miestnosti bez nutnosti ho opäť znovu nastavovať.


Nájdite najlepšiu pozíciu

S opakovačom firmy TP-Link nájdete najvhodnejšiu pozíciu pre jeho umiestnenie naozaj ľahko vďaka indikátoru intenzity signálu Wi-Fi siete. Indikátor s 5 stupňami vám ukáže intenzitu signálu zo súčasného routeru, a vy tak budete presne vedieť, kam je potrebné opakovač umiestniť.

TP-LINK TL-WA854RE

Kľúčové vlastnosti

  • Režim opakovača signálu zosilňuje bezdrôtový signál a predlžuje jeho dosah na predtým nedostupné alebo pomocou kábla ťažko pripojiteľné miesta
  • Miniatúrna veľkosť a nástenná konštrukcia umožňuje jednoduchú inštaláciu a flexibilný pohyb
  • Jednoduché rozšírenie pokrytia bezdrôtovým signálom po stlačení tlačidla Range Extender (Opakovač signálu)

Parametre a špecifikácia

Funkcie

Funkcie Extender

Rýchlosť

Rýchlosť WiFi prenosu 300 Mb/s

Štandardy a frekvencie

Štandardy 802.11b, 802.11g, 802.11n
Pásma WiFi 2,4 GHz

Zabezpečenie

Šifrovanie WPA-PSK, WPA2-PSK

Vlastnosti antény

Typ antény Neodnímateľná

Rozmery a hmotnosť

Hĺbka 6,58 cm
Šírka 7,52 cm
Výška 11 cm

Farba

Farba Biela
Kód:  TP633g
Záruka: 36 mesiacov
Produktové číslo:  TL-WA854RE
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17