Obnoviť stránku

SEVERIN RG 2341

4,3 65 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

SEVERIN RG 2341

Pripravte si doma chutné a zdravé pokrmy bez pridaného tuku na multifunkčnom grile s plochou z lávového kameňa a obojstrannou liatinovou doskou s nepriľnavým povrchom. Na 8 minipánvičkách , ktoré sú súčasťou balenia, navyše pripravíte ďalšie chutné jedlá behom chvíľky. Nič vám  nebude brániť pozvať priateľov či rodinu k vám domov a spoločne si pochutnať na vašich špecialitách.


Grilovanie chutne a zdravo

Gril SEVERIN sa presne prispôsobí vašim aktuálnym potrebám a dokážete si s ním pripraviť mnoho druhov jedál . Špeciálna grilovacia plocha z lávového kameňa je určená pre zdravé grilovanie bez nezdravého tuku, ktorý po krajoch plochy odteká určenými kanáliky preč. Výsledkom sú šťavnaté mäsá bez tuku vo vnútri a s príjemnou vôňou bez zápachu pripáleného tuku.


Dva v jednom

Ugrilujte si výborné domáce klobásky, párky či najrôznejšie druhy mäsa na liatinovej ploche s nepriľnavým povrchom, ktorý zabraňuje pripáleniu. Stačí však platňu otočiť a získate štyri plôšky pre prípravu chutných palaciniek. Nechýba ani 8 kusov raclette panvičiek umiestnených pod vykurovacou špirálou a vy si tak môžete vychutnať všetko, čo máte najradšej.


Výkonný a bezpečný

Pevné nožičky spoločne s nízkou konštrukciou a plastovým krytom dodávajú grilu potrebnú stabilitu a zaručujú tým maximálnu bezpečnosť pri jeho používaní. Pomocou ovládača na prednej strane si nastavíte požadovanú teplotu a indikačné LED diódy vás budú informovať o tom, či je gril zapnutý a dosiahol určenej teploty. Reálny výkon 1400 W zaistí rýchle ohriatie vykurovacieho telesa a umožní vám pripraviť si vaše obľúbené jedlá behom chvíľky.


Elegancia a praktickosť

Pozvite si priateľov a rodinu k vám domov a pochváľte sa jedinečným dizajnom grilu SEVERIN. Elegantné plastové prevedenie s chrómovanými doplnkami vyzerá naozaj jedinečne. Gril SEVERIN v sebe kombinuje široké praktické využitie s možnosťou zdravého grilovania, vycibrený dizajn a kvalitnú konštrukciu s maximálnou stabilitou.


Parametre a špecifikácie:
Príkon:
1400W
Funkcie:
kombinovaná grilovacia plocha (lávový kameň + otočná liatinová doska)
kontrolky funkcie ohrevu, pripravenosti k prevádzke
regulácia teploty termostatom
Liatinová doska :
grilovacia plocha alebo panvica na 4 ks lievancov
nepriľnavý povrch
Celkové rozmery grilovacej plochy:
49 x 25 cm

 

Parametre a špecifikácia

Kód:  EAV1244o
Produktové číslo:  4008146234101

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17