Obnoviť stránku

SEVERIN

Spotrebiče Severin

Severin: kvalitné elektrospotrebiče pre ľahší život

Severin je synonymom pre vysoko kvalitné elektrospotrebiče a s viac ako 130-ročnou históriou spoločnosti je skutočne tradičnou nemeckou značkou. Predstavuje celú škálu produktov od malých domácich spotrebičov pre veľké domáce spotrebiče, grily a vysávače. Severin vyniká svojou jedinečnosťou, kvalitou, jednoduchým, ale originálnym dizajnom a zárukou dlhej životnosti.

Severin kávovary a hriankovače

Spotrebiče Severin pre dobrý začiatok dňa

Svoj deň začnite s kávovarmi Severin, alebo si len oddýchnite od každodennej rutiny. Severin je už roky symbolom skvelého pôžitku z kávy, či už z plnoautomatického kávovaru FILKA na prekvapkávanú kávu alebo z klasického kávovaru, či čajovaru. Keď sa k tomu pripravia výdatné a zdravé raňajky s použitím kuchynských spotrebičov ako sú hriankovače, sendvičovače, odšťavovače, vajíčkovary, či jogurtovače Severin, začiatok dňa bude samá radosť.

Varenie a pečenie so Severin vybavením bude hračka

Čerstvé nápady, najlepšie ingrediencie a k tomu kuchynskí profesionáli Severin, to je záruka skvelého obeda, či rýchlej večere. Tak vznikajú počas chvíľky skvelé menu a chutné maličkosti. Ich prípravu vám pekne uľahčí Severin mikrovlnná rúra, mini rúra, teplovzdušná fritéza, kontaktný gril, alebo fondue. Rýchlu desiatu na osvieženie vo forme palaciniek, zmrzliny a zákuskov zvládnete pomocou tyčových mixérov, šľahačov, sekáčikov potravín, palacinkovačov, zmrzlinovačov, či robotov Severin.

Severín – varenie a pečenie
Severin grily

Severin gril – ideálny partner na vonkajšiu hostinu

Radosť z vonkajšieho grilovania, stretnutia s rodinou a blízkymi priateľmi vám umožnia vychutnať si grily Severin SEVO a SENOA bez ohľadu na ročné obdobie, vo vnútri alebo vonku. Pre elektrické grily Severin sa vždy nájde vhodná príležitosť. Tak čo, už sa tešíte, že si na nich pripravíte svoje obľúbené mäso, či klobásky aj vy?

Severin chladničky na kvalitné chladenie a mrazenie

Severin chladničky a mrazničky sú k dispozícii v rôznych farebných variantoch, veľkostiach aj s nevšedným retro dizajnom. Vyberte si model, ktorý bude vyhovovať vašim potrebám a tešta sa ich prehľadného usporiadania vnútorného priestoru vďaka prakticky navrhnutým zásuvkám, priehradkám a poličkám.

Severin chladničky
Vysávače Severi

Vysávače Severin udržia váš domov čistý

Či už riešite týždenné upratovanie domácnosti alebo nečistoty, ktoré treba rýchlo odstrániť, vysávače Severin ponúkajú to pravé pre vás. Okrem kvality zaručujú predovšetkým jednu vec: relaxáciu. Či už ide o vysávacieho robota alebo ručný vysávač – na ich čistý výkon sa môžete spoľahnúť a upratovanie vám tak pôjde vždy hladko.

Spresniť parametre
214 položiek

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11