Obnoviť stránku

SEVERIN PG 1512

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

SEVERIN PG 1512

Grilovacia sezóna sa pomaly blíži a na vás čakajú krásne chvíle strávené s rodinou a priateľmi pri grilovaní na záhrade, terase či kdekoľvek v prírode. Elektrický stolový gril SEVERIN PG 1512 čiernej farby je jedinečný v tom, že k jeho rozohriatie nepotrebujete drevené uhlie či plyn, ale stačí ho len zapojiť do elektrickej zásuvky a počas chvíle dosiahne požadovanú teplotu a je pripravený na grilovanie. Grill je vybavený chrómovaným grilovacím roštom, ktorý možno vybrať a ľahko vyčistiť. Grilovacia plocha ponúka dostatočne veľký priestor pre grilovanie mäsa, zeleniny, rýb a ďalších potravín. Teplotu môžete ľubovoľne nastaviť podľa druhov pokrmov.

hlavné prednosti

  • jednoduché použitie a rýchla príprava na grilovanie
  • chrómovaný grilovací rošt
  • dostatočne veľká grilovacia plocha
  • nastaviteľná teplota
  • vyberateľná nádoba na vodu
  • poistný mikrospínač
  • drevené grilovacie kliešte

Skvelý pomocník pri grilovaní

Veľmi praktická je aj vyberateľná nádoba na vodu, ktorá pohlcuje dym a zápach, čo vám umožní bezproblémové grilovanie aj na balkóne činžiaku. Po grilovaní ju jednoducho vyberiete a vyčistíte. Pre väčšiu bezpečnosť je gril opatrený poistným mikrospínačom, kedy sa vykurovacie teleso pri odobratí roštu automaticky vypne. Súčasťou balenia sú aj drevené grilovacie kliešte pre pohodlnú manipuláciu s pripravovaným pokrmom. Objavte výhody vysoko výkonného elektrického grilu SEVERIN PG 1512 a privítajte leto s kulinárskou špecialitou pripravenou na grile.
Parametre a špecifikácie:
výkon:
2 300 W
Rozmery grilovacej plochy:
37 × 23 cm
Farba:
čierna

Kód:  EAV1246c
Produktové číslo:  PG 1512

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18