Obnoviť stránku

Sennheiser HD 7 DJ

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Sennheiser HD 7 DJ

Slúchadlá Sennheiser HD 7 vyslyší požiadavky na presne podaný zvuk, predtým než ho naservírujete obecenstvu. Táto nová profesionálna rada prináša vynikajúce, dynamickú reprodukciu zvuku s optimalizáciou pre dobre počuteľný rytmus či beaty, teda špeciálne pre DJs a producentov . Vynikajú vysoko robustnou, uzavretou konštrukciou s unikátnym eliptickým uložením meniče pre maximálne potlačenie hluku na pozadí a posilnenie schopnosti poskytnúť mimoriadne vysoký akustický tlak. Patentovaný akustický systém dáva presný a vyvážený zvuk .
Jasný a čistý zvuk bez neskreslené reprodukcie je realizovaný v širokom frekvenčnom rozsahu 8 Hz až 30 kHz . Presnosť zvuku podčiarkuje minimálne skreslenie s hodnotou pod 0,1%. Dlhodobejšie pohodlný počúvanie je zaručený kvalitnými mäkkými náušníkmi a nízkou hmotnosťou. DJ iste ocenia odklopení oboch sluchátkových mušlí v uhle až 210 ° a jednostranný kábel, ktorý ide zapojiť do ktorejkoľvek mušle. Sú dodávané s kevlarom potiahnutými káble z bezkyslíkatej medi as pozlátenými konektormi - jeden stočený, jeden priamy .
Všetky časti týchto slúchadiel Sennheiser sú vyrobené z odolného a vysoko kvalitného materiálu , Ktorý zaručuje dlhoročné používanie aj v najnáročnejších prostrediach a najdrsnejší prácu v štúdiu. Zároveň však bolo myslené na komfort a pohodlie spojené s nízkou hmotnosťou. Skrátka všetko, o čo sa musíte starať, je len vaša hudba. S odolným ochranným puzdrom si ich môžete vziať kamkoľvek s pokojnou mysľou.
Doplňujúce informácie:
Zaťažiteľnosť:
500 mW

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Čierna
Kód:  JM122z
Produktové číslo:  HD 7 DJ
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13