Obnoviť stránku

Seagate SkyHawk 6TB

4,5 4 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Seagate SkyHawk 6TB


Získajte maximálny dohľad

Vysokokapacitný disk Seagate Skyhawk je optimalizovaný na použitie v DVR a NVR rekordéroch s vysokou pracovnou záťažou 24 hodín denne, 7 dní v týždni. Zariadenie je vybavené pokročilou funkciou ImagePerfect, ktorá minimalizuje vynechávanie snímok, ktoré vznikajú počas poklesu zápisových rýchlostí, a zaistí vždy plynulý a jasný obrazový prenos.


Inteligentný, výkonný a bezpečný

Rad Skyhawk sa vyznačuje kvalitnou konštrukciou, vysokým výkonom a maximálnou spoľahlivosťou. Rozhranie SATA III s maximálnou priepustnosťou až 600 MB/s, 256 MB cache a rýchlosťou otáčok 7 200 RPM zaistí rýchlu odozvu a okamžitý prístup k uloženým dátam. Nechýba ani podpora zapojenia RAID.


Vysoké pracovné nasadenie

Disky Skyhawk sa uplatnia predovšetkým v prevádzkach, kde je nutný každodenný prístup k úložisku a jeho maximálna spoľahlivosť. Je ideálny napr. na ukladanie streamovaných záznamov z monitorovacích systémov s podporou až 64 HD kamier. Disky Skyhawk sú konštruované na pracovnú záťaž 180 TB za rok.


Udrží vaše dáta v bezpečí

Doprajte vašim dátam maximálny pocit bezpečia aj v extrémnom prostredí. Disky Skyhawk znesú vysoké pracovné vyťaženie a vďaka nízkej spotrebe energie a odolnému dizajnu je zaručená ich dlhodobá spoľahlivosť. Zariadenie bude bez problémov fungovať v pracovných teplotách od 0 do 70 °C.


Ideálne na viacdiskové systémy

Odolná konštrukcia umožňuje spoľahlivú prevádzku úložiska v DVR a NVR systémoch s viac ako 8 jednotkami. Vďaka robustnému spracovaniu sú eliminované vibrácie disku, čím je udržiavaný maximálny výkon a rýchla odozva napr. počas prepojenia diskov v RAID.


Parametre a špecifikácia

Typ úložiska

Kapacita disku 6 144 GB (6 TB)

Rozmery

Šírka 101,85 mm (10,19 cm)
Výška 26,11 mm (2,61 cm)
Hĺbka 146,99 mm (14,7 cm)

Hmotnosť

Hmotnosť 705 g (0,71 kg)

Farba

Farba Strieborná

Rad

Rad disku Seagate Skyhawk

Použitie

Použitie Do serveru, Dátové úložiská, Pre monitorovacie systémy, Interný

Vlastnosti

Vyrovnávacia pamäť 256 MB
Radič Seagate
Funkcie RAID

Spotreba

Kód:  FX188s6
Produktové číslo:  ST6000VX0023

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16