Obnoviť stránku

SCYTHE Kotetsu

4,9 18 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

SCYTHE Kotetsu

Veľmi populárny výrobca chladičov Scythe sa prezentuje japonskou precíznosťou, originálnym návrhom a maximálnou šírkou podpory pre svojich zákazníkov. Návrhári procesorov sa síce sústreďujú na nižšiu energetickú spotrebu, ale s postupným rastom základnej frekvencie sa samozrejme menia aj prevádzkové podmienky. Chcete maximálne tichý počítač a navyše nízke teploty aj počas hrania tých najnáročnejších hier? Scythe Kotetsu je ideálna voľba pre náročných profesionálov a používateľov.
Vežovitý dizajn začína pri dokonale vyleštenej základni z poniklovanej medi, ktorá prechádza vo štvorici duálnych heatpipe trubíc. Tie odvádzajú teplo do mohutného rebrovania s unikátnou štruktúrou zvanou M.A.P.S. Pribalený pomalobežný ventilátor následne všetko zachladí. Ide o model zo série GlideStream s rozmermi 120 × 120 mm a rozsahom otáčok 400-1400 RPM. Celkovo úzke telo pasívu ho posúva ďalej od pamäťových modulov, čo má blahodarný vplyv pri ich výmene.
Dômyselnú montáž chladiča zvládne každý a rozhodne uvítate podporu prakticky všetkých súčasných i minulých platforiem. V krabičke nájdete všetko potrebné vrátane kvalitnej teplovodivej pasty.

Parametre a špecifikácia

Rozmery

Šírka 130 mm
Výška 160 mm
Hĺbka 58 mm

Parametre

Chladenie Vzduchom

Rýchlosť ventilátorov

Maximálna hlučnosť 28 dB
Prietok vzduchu 79 CFM (134,22 m3/h)
Regulácia otáčok Automatická regulácia otáčok

Socket

AMD Socket AM2, AM2+, AM3, AM3+, FM1, FM2, FM2+
Intel Socket 1150, 1155, 1156, 1200, 1366, 2011, 775
Kód:  CT260m9
Produktové číslo:  SCKTT-1000
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07