Obnoviť stránku

SAPPHIRE Mini PC EDGE VS8 Barebone

5 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

SAPPHIRE Mini PC EDGE VS8 Barebone

Extra malý, štýlovo navrhnutý a energeticky úsporný počítač SAPPHIRE ako nová rada mini PC založeného na najnovšie 4jádrovýtechnológii Accelerated Processing Unit (APU) od AMD s kódovým označením Trinity. Tá prináša fantastické výkony a ohromujúci grafiku pre širokú škálu aplikácií v malom formáte. Kompaktný, krásny dizajn skrine umožňuje umiestnenie kdekoľvek a ľahko nahradí staršie objemné PC. Skvelá voľba pre bežných užívateľov hľadajúcich počítač pre surfovanie internetom, prehrávanie hudby a videa vo vysokom rozlíšení, práca v dokumentoch, jednoduché počítačové hry a iné. Je teda vhodný ako všestranný a ekonomicky výhodný počítač do domácností, pracovní aj firemných kancelárií.
Počítač je naviac vybavený vyspelou, v procesore integrovanou grafickou kartou AMD Radeon HD7600G, S ktorou si užijete graficky menej náročné počítačové hry aj filmy vo vysokej HD kvalite. Obraz je možné pripojiť cez profesionálne DisplayPort alebo HDMI dostupným na televíziách a projektoroch. Pripojenie ďalších periférnych zariadení je možné cez celkom 6 USB portov, Z čoho sú dva najnovšieho typu USB 3.0. Ďalšie periférie a mobilné zariadenia pojme Bluetooth. Nechýba ani podpora klasických alebo bezdrôtových sietí WiFi, Ktoré vám ušetrí zložité ťahanie sieťového kábla. Tento počítač je dodávaný bez operačného systému, takže si sami zvolíte najviac vyhovujúce verziu. Dodávaný je HDMI kábel a redukcia z HDMI na DVI.

Parametre a špecifikácia

Operačný systém

Operačný systém Bez operačného systému

Použitie

Typ zostavy Kancelársky, Mini PC

Procesor

Rad procesora AMD A8
Frekvencia procesora 1,6 GHz (1 600 MHz)

GPU značka/model

Značka grafickej karty AMD Radeon
Model grafickej karty HD 7600G

Grafická karta

Počet stream procesorov 384×

Disk

Výbava

Základná výbava Bluetooth, Čítačka pamäťových kariet, Wi-Fi
Typ WiFi 802.11b/g/n

Farba a vyhotovenie

Farba Čierna
Veľkosť skrine Mini ITX

Zdroj

Zdroj 65 W

Operačná pamäť

Typ pamäte DDR3
Počet slotov RAM 2 ks
Počet osadených slotov 2 ks

Výstupy

USB 2.0 4 ×
Grafické HDMI, DisplayPort
Ďalšie LAN
Optická mechanika Bez mechaniky

Skrinka

Šírka 197,5 mm
Výška 182,5 mm
Hĺbka 31,6 mm
Hmotnosť 0,66 kg
Kód:  EL760b
Produktové číslo:  4H000-15-40G

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07