Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Archív - Reproduktory

Ozvučte s reproduktormi váš dom, štúdio alebo prineste kvalitne podanú hudbu na vašu párty pri bazéne. V ponuke nájdete veľké, malé aj automobilové reproduktory presne podľa vašich predstáv. Neviete si dať rady s výberom? Čítajte ďalej a my vám predstavíme celú ponuku a pomôžeme s výberom toho správneho reproduktora. S chuťou do toho!

Spresniť parametre
2936 položiek
KEF Kube 8 - Subwoofer
KEF Kube 8
Predaj skončil
Subwoofer - aktívny
KEF Kube 10 - Subwoofer
KEF Kube 10
Predaj skončil
Subwoofer - aktívny

Archív - Reproduktory

Reproduktory sú elektroakustické meniče. Tento odborný názov nám hovorí, že reproduktor je zariadenie, ktoré mení elektrický signál na zvuk. Jeho súčasťou je zvyčajne membrána, pohonná časť a ďalšie diely.

Ľudské ucho počuje zvuky teoreticky vo frekvenciách od 20 Hz do 20 kHz. Preto sú reproduktory konštruované tak, aby pokrývali ideálne celé toto spektrum. Čím nižšie dokážu reproduktory zahrať frekvenciu, tým hlbší vydávajú tón. To oceníte predovšetkým pri efektoch, ako sú výbuchy a pod., alebo pri počúvaní hudby (farbisto budete počuť basy a bicie).

Prečítajte si ako dopadla recenzia JBL Charge 3. Jedného z najpredávanejších bezdrôtových reproduktorov k mobilu na Alza.sk roku 2017.

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18