Obnoviť stránku

Reproduktory JBL

Reproduktory JBL - banner

JBL reproduktory: najplnší zvuk kdekoľvek s vami

Spoločnosť JBL, ktorá vznikla v roku 1946 v Kalifornii, stála na samotnom začiatku vývoja reproduktorov na ozvučenie nahrávacích štúdií a kinosál. Dnes si môžete užiť luxus v podobe výnimočne kvalitného zvuku reproduktorov JBL aj u vás doma, alebo si ich vziať so sebou, kam len budete chcieť. Špecialitou JBL sú tiež vodoodolné reproduktory, s ktorými môžete bez obáv skočiť aj do bazéna.

Všestranné repro JBL

Reproduktory JBL na všetky príležitosti

Reproduktory JBL sa nespoliehajú iba na prvotriednu kvalitu zvuku, ale prekvapia aj praktickosťou a modernými technológiami. Zo širokej ponuky si vyberiete JBL reproduktory na každú situáciu. S nimi ozvučíte každý kút vášho domova a počúvania hudby sa nemusíte vzdávať ani na výletoch. Vďaka prenosným reproduktorom JBL si užijete skvelé audio naozaj kdekoľvek – tie navyše potešia vysokou odolnosťou či vodotesnosťou.

Zvuk ako v kinosále s reproduktormi JBL

Domáce kiná JBL menia obývacie izby na kinosály. JBL reproduktory vylepšia každý okamih vášho obľúbeného filmu či seriálu. Akciu obohatia o čistý reálny zvuk a tiché dialógy budú jasne zreteľné, takže už nebudete musieť napínať uši. Počúvanie hudby spríjemní subwoofer JBL s ráznymi basami, a čisté vokály dokonale zladený stredový reproduktor. Reproduktory vašej JBL reprosústavy je navyše možné pre ešte lepšiu akustiku upevniť na stenu.

Domáce reprosústava JBL
Bezdrôtový reproduktor JBL Go

Bluetooth reproduktory JBL

Domáce sústavy JBL výrazne znížia množstvo nepeknej kabeláže u vás doma. SoundBar a subwoofery JBL medzi sebou dokážu komunikovať bez zbytočných káblov, a napriek tomu vám poskytnú hutný priestorový zvuk. Bezdrôtová technológia Bluetooth navyše ponúka možnosť streamovať hudbu z mobilnej aplikácie priamo do vašej JBL reprosústavy či prenosného reproduktora JBL.

Vodoodolné reproduktory JBL plné funkcií

Bluetooth reproduktory JBL Charge 3 alebo JBL Xtreme s kvalitným stereo zvukom a našľapanými basami fungujú aj ako power banka s kapacitou 6 000 mAh – stačí ich len pripojiť k mobilu cez USB. Vďaka pevnému látkovému materiálu a pogumovanému krytu sú veľmi odolné a certifikácia IPX7 im dodáva vodoodolnosť. Pomocou funkcie JBL Connect je možné pripojiť až 100 kompatibilných reproduktorov dohromady pre ešte intenzívnejší zážitok z počúvania.

Vodoodolné reproduktory JBL
Spresniť parametre
127 položiek

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08