Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Reproduktory SONY

Reproduktory Sony - banner

Reproduktory Sony: Nový rozmer počúvania

Japonská firma Sony dnes patrí k najväčším a najznámejším výrobcom televízorov, herných konzol, mobilných telefónov, fotoaparátov a ďalšej elektroniky. Vo svete audio zariadení sa preslávila legendárnym prenosným hudobným prehrávačom Sony Walkman. V súčasnej dobe spoločnosť Sony vyrába aj oceňované reproduktory na rôzne použitia.

Bezdrôtový reproduktor Sony

Soundbary Sony pre váš televízor

Vybavte svoju obývaciu izbu výkonným soundbarom alebo domácim kinom z dielne Sony a užite si sledovanie TV ako nikdy predtým. Nemusíte sa obmedzovať len televíznym obsahom, soundbary Sony skvele reprodukujú aj vašu obľúbenú hudbu. Soundbary Sony totiž využívajú umelú inteligenciu Edge-AI, ktorá pomocou technológie DSEE Extreme zvyšuje rozlíšenie komprimovaných digitálnych hudobných súborov v reálnom čase. Vďaka technológiám Dolby Atmos, DTS:X, Vertical Surround Engine či S-Force Pro Front Surround si budete môcť vychutnať skutočný priestorový zvuk zvuk, ktorý sa k vám dostane aj zhora. Pri sledovaní filmov si budete aj v obývačke pripadať ako v kinosále.

Bezdrôtové reproduktory Sony pre každého

Pohodlne streamujte hudbu z vašich obľúbených aplikácií priamo do bezdrôtových reproduktorov Sony. Vďaka zvukovému kodeku Sony LDAC má hudba až 3× vyšší dátový tok v porovnaní so štandardným kodekom Bluetooth SBC, čím si zachováva svoju vysokú kvalitu. Bluetooth reproduktory Sony môžete navyše párovať medzi sebou a užiť si ako bezdrôtové stereo, tak aj hlboké basy – tie vám sprostredkuje technológia EXTRA BASS. Reproduktory Sony vynikajú svojou odolnosťou, takže si ich môžete bez obáv brať všade so sebou.

Domáce kino Sony
Sony Hi-Res reproduktor

Sony reproduktory na doma aj do auta

Či už sledujete film v pohodlí vašej obývačky, alebo vyrážate na cesty autom, reproduktory Sony sa stanú vaším verným spoločníkom. To, že reproduktory Sony vynikajú pri prehrávaní hudby u vás doma, je už známa vec. Vylepšite si vaše auto reproduktormi do auta Sony a užite si plné audio pomocou subwoofera a koaxiálnych reproduktorov s čistým zvukom aj pri najvyššej hlasitosti.

Párty reproduktory Sony

S veľkými prenosnými reproduktormi radu Sony GTK alebo MHC bude každá párty výnimočná. Praktické rukoväte umožňujú ľahké prenášanie a vďaka vstavanej dobíjacej batérii sa zaobídete bez elektriny až na 14 hodín. LED svetlá podčiarknu skvelú atmosféru vášho večierku a vstup na mikrofón umožní aj moderovanie. Funkcia Wireless Party Chain podporuje vzájomné prepojenie kompatibilných reproduktorov Sony, takže hudba aj svetlá budú perfektne synchrónne. Všetko završuje funkcia Extra Bass, ktorá sa postará o poriadne basy.

Sony párty reproduktor

Spresniť parametre
95 položiek

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01