Obnoviť stránku

Razer Forge TV

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Razer Forge TV

Známa americká spoločnosť Razer sa okrem výroby luxusného počítačového príslušenstva vrhá aj do konkurenčného boja na poli herných konzol. A útočí veru zaujímavým produktom s označením Forge TV, ktorý perfektne prevezme úlohu multimediálneho centra vo vašej domácnosti. Aj napriek miniatúrnym rozmerom v sebe ukrýva výkonné štvorjadro Snapdragon 805 a predovšetkým grafický čip Adreno 420. 

Kľúčové vlastnosti

  • Vďaka platforme Android 5.0 poskytuje pozoruhodné možnosti
  • Výstup na veľký displej cez HDMI
  • Bezdrôtová duálna Wi-Fi + LAN konektor
  • Streamovanie počítačových hier
  • Možnosť dokúpenia bezdrôtového ovládača (až 4 kusy)
  • V ponuke je aj špeciálna bezdrôtová klávesnica a myš

Zaujme zástupy náruživých hráčov


Je to práve zvolený systém Android vo verzii 5.0, ktorý v sebe ukrýva veľké čaro. Obchod Play totiž ponúka bezodnú studňu hernej zábavy - Asphalt 8, Modern Combat 5 či Real Boxing sú jednoducho lákadlom pre každého. A každým dňom vznikajú ďalšie. Okrem hier si samozrejme vychutnáte aj filmy, hudbu a ďalšie vábivé aplikácie. Pre majiteľov počítačov je navyše prichystaná možnosť streamovania hier až v rozlíšení Full HD s minimálnou latenciou.

Dôležitým medzníkom je však používanie bezdrôtového ovládača (nie je súčasťou balenia), ktorý skvelo padne do ruky. Dvojicu klobúčikov dopĺňa súprava bežných tlačidiel a niekoľkých ďalších navigačných pre samotný Android. Pre streamované hranie počítačových hier sa naopak hodí luxusný set Razer Turret. Zaujímavo riešená klávesnica disponuje špeciálnou plochou pre špičkovú myš. Všetko je bezdrôtové a maximálne pohodlné.

Parametre a špecifikácia

Operačný systém

Operačný systém Google Android

Použitie

Typ zostavy Herný

Procesor

Frekvencia procesora 2,5 GHz (2 500 MHz)

Disk

Výbava

Základná výbava Bluetooth, Wi-Fi
Typ WiFi 802.11ac

Farba a vyhotovenie

Farba Čierna

Operačná pamäť

Veľkosť operačnej pamäte RAM 2 GB

Výstupy

Grafické HDMI
Ďalšie LAN
Optická mechanika Bez mechaniky

Skrinka

Šírka 105 mm
Výška 105 mm
Hĺbka 17 mm
Kód:  MR072ds7

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01