Obnoviť stránku

Rapture

Rapture

Rapture

Rapture, to je herné príslušenstvo vychytané do najmenších detailov a špičková výbava pre profesionálov i nadšencov. Ponorte sa s nami do herného vesmíru, inšpirujte sa príbehmi našich hrdinov a doprajte si hardvér, ktorý vás dovedie k vytúženému víťazstvu. Zobrazte si viac na ponuku produktov a príbehy z gamingovej planéty Alpha-Zero. Pridajte sa a vyhrávajte s tímom Rapture!

  • Inovácia a prispôsobiteľnosť
  • Skvelý pomer cena/výkon
  • Rýchla reklamácia kus za kus
Rapture myši a klávesnice

Myši & klávesnica

Keď ide o všetko, záleží na každej milisekunde. S bleskovou odozvou a milimetrovou presnosťou myší a klávesníc Rapture úplne ovládnete hru. Objavte s naším hrdinom Klikerom vyladené príslušenstvo, ktoré je zamerané na odolné spínače, presné senzory, šialený frame rate a obnovovaciu frekvenciu alebo na životnosť v desiatkach miliónov stlačení. Top parametre a komfortný dizajn oceníte, či už patríte medzi náruživých gamerov alebo casual hráčov.

Vybavenie pre hráčov

K výkonnému stroju patrí efektný herný brloh, avšak vybavenie Rapture je zamerané aj na komfort a pohodlie. Naše stoly a držiaky monitorov dajú hernému kútiku dostatok miesta, skrotia káble a perfektne k sebe ladia. Stoličky a herné kreslá vás zase podržia aj pri poriadne dlhých bitkách. Dali sme si záležať na ergonómii, materiáloch aj možnostiach polohovania. Mrknite s hrdinkou TeePimp na výbavu, ktorá vás dostane na úplne nový level hrania.

Rapture vybavenie pre hráčov
Rapture monitory a slúchadlá

Monitory & slúchadlá

Vďaka Rapture a našej hrdinke Sense na vás herný zážitok zaútočí so všetkou parádou. Monitory sme ušili na mieru divokej hernej akcii – chvália sa vysokou frekvenciou, minimálnou odozvou aj jemným rozlíšením – vaša grafika skrátka nepôjde na pol plynu a vychutnáte si všetky vizuálne kúzla. So slúchadlami Rapture zase budete počuť každý krok nepriateľov a hudobnú kulisu aj bojovú vravu si užijete naplno.

PC & príslušenstvo

Dávate zabrať hernému hardvéru a pripravujete mu pekelne horúce chvíľky? Zoznámte sa s CoolKidom a jeho mrazivým príbehom. Portfólio jeho herných produktov otvárajú nadupané stroje AlzaPC s originálnym polepom niektorého z našich hrdinov. Špičkové stroje vyhovejú aj potrebám naozaj náročných hráčov a čoskoro k nim zase pribudnú ďalšie kúsky nenahraditeľného hardvéru.

PC príslušenstvo Rapture
Spresniť parametre
176 položiek

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08