Obnoviť stránku

Prestigio MultiReader Stream PER5574BC

3,7 29 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Prestigio MultiReader Stream PER5574BC

Pohodlný formát

Kompaktný a ľahký Prestigio MultiReader sa zmestí do kabelky aj vrecka, nech idete kamkoľvek. Prechádzajte, klikajte, stláčajte a otvárajte na plnofarebnom viacdotykovom displeji - urobte si čítanie a surfovanie po internete jednoduchším než kedykoľvek predtým.

Sťahujte bezdrôtovo

Prostredníctvom len niekoľkých klikov môžete sťahovať e-knihy a ďalší mediálny obsah cez Wi-Fi. Viac ako 750 000 e-kníh v 25 jazykoch, z toho 30 000 zadarmo - to všetko na vás čaká v predinštalovanej aplikácii eReader Prestigio. Navyše bude vaše zariadenie vždy aktualizované vďaka automatickej bezdrôtovej aktualizácii firmvéru.

Zážitok z Android Tabletu

MultiReader je postavený na platforme AndroidTM, takže používateľom prináša mnoho výhod. Niektoré vybrané aplikácie sú už predinštalované a ďalších 750 000 si môžete stiahnuť z obchodu Play Store. Nepremeškajte šancu objaviť celý svet multimédií so svojím zariadením MultiReader.

Videohovory

Predná kamera s rozlíšením 0,3 Mpx, reproduktor, mikrofón - všetko, čo potrebujete na videohovor s jediným zariadením. Zostaňte v kontakte s priateľmi a rodinou, nech ste kdekoľvek.

Viac možností

MultiReader má interné úložisko s kapacitou 4 GB - svoju knižnicu médií budete mať vždy poruke. Navyše môžete pridať až 32 GB pamäte na microSD karte. Ďalšiu konektivitu zabezpečuje USB host na pripojenie externého pevného disku, 3G modemu alebo klávesnice.

Dlhá životnosť batérie

Batéria s kapacitou 3200 mAh zaisťuje množstvo hodín prevádzky bez nabíjania. So zariadením MultiReader 5574 máte teraz neobmedzenú zábavu vždy poruke. Nech idete kamkoľvek, môžete ľahko surfovať po internete, počúvať hudbu, sledovať video, čítať obľúbené knižky alebo ukazovať obrázky.

Parametre a špecifikácia

Displej

Uhlopriečka displeja 7 " (17,78 cm)
Rozlíšenie VGA 800 × 480

Podporované formáty

Podporované formáty PDF, DOC, TXT

Funkcie

Funkcie Prehrávanie hudby, Prehliadač obrázkov, Vstavané hry, Webový prehliadač
Výbava Dotykový displej, Senzor pohybu, Reproduktor

Pamäť

Komunikácia a porty

Konektory Micro USB, Jack (slúchadlá)

Konštrukcia

Farba Čierna
Šírka 116 mm (11,6 cm)
Výška 192 mm (19,2 cm)
Hĺbka 11 mm (1,1 cm)
Hmotnosť 320 g
Kód:  DX260f6a
Produktové číslo:  PER5574BC
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12