Obnoviť stránku

Prestigio

Reproduktor Prestigio

Prestigio – umenie špičkovej technológie

Prestigio je medzinárodná značka, ktorá už 20 rokov ponúka široký sortiment elektroniky pre domácnosti, firmy aj vzdelávacie inštitúcie, a to vo viac ako 30 krajinách sveta. Medzi ich najúspešnejšie produkty patrí prvá interaktívna klávesnica na svete s integrovaným touchpadom v klávesoch, prémiové reproduktory, automatické vývrtky na víno, bezdrôtové nabíjačky či grafénové powerbanky. Slogan firmy Prestigio je manifestom neustálych inovácií, pokročilých technológií a prémiových materiálov, teda nie je divu, že značke neustále rastie počet spokojných a nových používateľov.

Prestigio príslušenstvo

Precízne a úplne spoľahlivé príslušenstvo Prestigio

Spoločnosť Prestigio ponúka príslušenstvo vyrobené z vysoko kvalitných a 100 % biologicky odbúrateľných materiálov, ktoré spĺňajú najprísnejšie požiadavky na dizajn až do posledného detailu. Vysoký štandard produktov je navyše garantovaný niekoľko úrovňovým procesom kontroly kvality. Vlajkovým produktom Prestigio je prvá intuitívna klávesnica na svete, ktorá získala štyri ocenenia za dizajn v prestížnej súťaži Red Dot Award 2020.

Elegantné automatické vývrtky na víno Prestigio

Automatické vývrtky Prestigio sú praktické a pýšia sa kovovým vyhotovením s minimalistickým dizajnom. Dokážu otvoriť fľašu vína ľahko a za niekoľkých sekúnd. Sú neoceniteľným pomocníkom pri príprave dôležitej oslavy a štýlovým doplnkom, ktorý dokonale zapadne do každého interiéru. Prestigio vývrtky na víno nájdu uplatnenie ako doma, tak vo verejných prevádzkach, a v závislosti od modelu zvládnu na jedno nabitie otvoriť 50 až 80 fliaš.

Prestigio vývrtky
MultiBoard Prestigio

Profesionálne výkonné MultiBoardy Prestigio

MultiBoard Prestigio je veľmi užitočné All in One zariadenie vhodné na prezentácie, video konferencie a vzdelávanie. Jeho telo tvorí integrovaný displej s možnosťou dotyku súčasne až 20 prstov a výkonný počítač s operačným systémom Windows 10 Pro alebo Android. Celá sústava Prestigio MultiBoard je už z výroby optimalizovaná do jedného funkčného celku a vám teda stačí ho iba zapojiť, jedným tlačidlom spustiť a okamžite môžete začať prezentovať.

Spresniť parametre
14 položiek

Prestigio

Rýchlo rastúca medzinárodná značka Prestigio pôsobí vo viac ako 70 krajinách sveta, ktoré obsluhuje prostredníctvom hustej siete 32 pobočiek. Zameriava sa na výrobu spotrebnej elektroniky všetkého druhu. Mottom spoločnosti je prinášať optimálnu kombináciu vyspelých technológií za konkurenčné ceny. Svojich zákazníkov si veľmi váži, a tak im predkladá iba kvalitné produkty vrátane nadštandardných sprievodných služieb. Ak požadujete pokročilé technológie a silnú spoločnosť s dostatočným zázemím, zvoľte produkty značky Prestigio.

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06