Obnoviť stránku
Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

Power Plate Roller červený

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Power Plate Roller červený

Masážny valec Roller od spoločnosti Power Plate napomáha uvoľňovať napätie svalov a skvele pripraví telo na tréning aj následnú regeneráciu. Pri používaní valca oceníte precízne spracovanie a dizajn v červenej farbe. Napájanie masážneho valca Power Plate Roller sa vykonáva prostredníctvom USB a po nabití vydrží v prevádzke až po dobu 3 hodín. Masážny valec Roller od spoločnosti Power Plate ponúka 4 nastaviteľné úrovne vibrácií a vďaka nízkej hmotnosti ho možno bez problémov vziať so sebou kamkoľvek. Výrobkom od spoločnosti Power Plate dlhodobo dôverujú profesionálni športovci aj ľudia v každom veku a s rôznou úrovňou fyzickej výkonnosti. Vďaka dokonalej kombinácii moderných technológií a kvalitných materiálov spoločnosť Power Plate doslova odštartovala fitness revolúciu.

Kľúčové vlastnosti masážneho valca Power Plate Roller

  • Masážny valec Power Plate Roller ponúka 4 nastaviteľné úrovne vibrácií
  • Prepracovaný dizajn v červenej farbe
  • Napájanie masážneho valca Power Plate Roller pomocou USB
  • Dlhá výdrž batérie až 3 hodiny
  • Nízka hmotnosť masážneho valca Power Plate Roller pre pohodlnú manipuláciu
  • Masážny valec Power Plate Roller podporuje krvný obeh a zrýchľuje regeneráciu svalov po cvičení

Nastaviteľné úrovne vibrácií masážneho valca Power Plate Roller

Pri použití masážneho valca Roller od spoločnosti Power Plate môžete vyberať zo 4 nastaviteľných úrovní vibrácií. Po nabití vydrží valec v prevádzke až po dobu 3 hodín a nabíjanie sa vykonáva pomocou USB. Vysoká kvalita použitých materiálov je zárukou maximálnej spoľahlivosti a oceníte aj prepracovaný dizajn v červenej farbe. Masážny valec Power Plate Roller má nízku hmotnosť, takže ho môžete pohodlne využiť kdekoľvek.


Parametre a špecifikácia

Vlastnosti valčeka

Farba Červená
Dĺžka 30 cm
Priemer 10 cm
Typ Vibračný
Kód:  SPTper0001
Produktové číslo:  62PG-900-01

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03