Obnoviť stránku

Power Plate DualShere červený

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Power Plate DualShere červený

DualSphere je vysoko kvalitný masážny valec od spoločnosti Power Plate, ktorá je svetovým lídrom v oblasti vibračných technológií pre uvoľnenie celého tela. S jeho pomocou skvele zrelaxujete napäté a bolestivé svaly, vďaka čomu podporíte krvný obeh a zrýchlite svalovú regeneráciu. Masážny valec Power Plate DualSphere je určený na vysoko efektívnu koncentrovanú masáž. Jeho jedinečný tvar a dizajn umožňuje pohodlné použitie pri masáži ťažko prístupných miest, najmä v okolí krčnej chrbtice a chrbta. Výrobkom od spoločnosti Power Plate dlhodobo dôverujú profesionálni športovci aj ľudia v každom veku a s rôznou úrovňou fyzickej výkonnosti. Vďaka dokonalej kombinácii moderných technológií a kvalitných materiálov spoločnosť Power Plate doslova odštartovala fitness revolúciu.

Kľúčové vlastnosti masážneho valca Power Plate DualSphere

  • 4 nastaviteľné vibračné režimy
  • Nabíjanie masážneho valca Power Plate DualSphere pomocou USB
  • Dlhá výdrž batérie až 3 hodiny
  • Masážny valec Power Plate DualSphere je ideálny na efektívnu koncentrovanú masáž
  • Jedinečný tvar a dizajn pre pohodlné použitie v ťažko prístupných miestach okolo krčnej chrbtice a chrbta
  • Červená farba
  • Masážny valec Power Plate DualSphere podporuje krvný obeh a zrýchľuje svalovú regeneráciu

Masážny valec Power Plate DualSphere s nastaviteľnými režimami

Masážny valec Power Plate DualSphere ponúka celkom 4 nastaviteľné vibračné režimy, vďaka čomu je možné jednoducho prispôsobiť rýchlosť vibrácií presne podľa vašich predstáv. Nabíjanie masážneho valca Power Plate DualSphere sa vykonáva prostredníctvom USB a batéria vydrží v prevádzke po dobu 3 hodín. Špecifický tvar a dizajn masážneho valca Power Plate DualSphere zaistí pohodlné použitie v ťažko prístupných miestach okolo krčnej chrbtice a chrbta.


Parametre a špecifikácia

Vlastnosti valčeka

Farba Červená
Dĺžka 18 cm
Priemer 9 cm
Typ Vibračný
Kód:  SPTper0002
Produktové číslo:  62PG-900-02

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19