Obnoviť stránku

PILOT

Pilot pero

PILOT: od gumovacích pier po akrylové popisovače

Japonská značka písacích potrieb Pilot s viac ako storočnou históriou prináša do školských peračníkov, kancelárií i dielní domácich majstrov nespočetné množstvo produktov vysokej kvality. Fenomenálne gumovacie perá Pilot dopĺňajú napríklad farebné gélovky, recyklované písacie potreby, či akrylové popisovače. Pilot je jedným z najväčších výrobcov písacích potrieb na svete a neustále prináša do svojho odboru inovácie, či už technické alebo technologické. A to všetko s maximálnym ohľadom na životné prostredie.

Pilot pero

Legendárne perá Pilot

Keď Pilot v roku 2007 predstavil gumovacie pero FriXion, nikto si určite nemyslel, že sa stane skutočným fenoménom. Dnes produktová rodina Pilot FriXion obsahuje nielen gumovacie perá FriXion Ball, ale aj rollery so stláčacím mechanizmom, gumovacie zvýrazňovače, jemné linery a vláknové fixky. Novinkou je roller Pilot so stláčacím mechanizmom a inovatívnym synergickým hrotom, ktorý zaručuje tenkú stopu a maximálny komfort pri písaní.

Inovácia a zodpovednosť, to je Pilot BeGreen

V roku 2006 uviedol Pilot produktový rad BeGreen, ktorý vychádza z princípov udržateľnosti, a stal sa tak prvým výrobcom písacích potrieb, ktoré sú ohľaduplnejšie k životnému prostrediu. Perá tohto radu sú vyrobené minimálne zo 70 % z recyklovaného plastu a vďaka vymeniteľným náplniam je ich možné používať opakovane. Šetrné k našej planéte je aj pero B2P EcoBall Ocean Plastic, pri výrobe ktorého sa využívajú plastové fľaše a plast zozbieraný v oceánoch a ďalších vodných plochách.

Pilot popisovač
Pilot Pintor

Pilot Pintor: vyfarbite si svet

Zapojte vašu fantáziu! Akrylový dekoračný popisovač Pilot Pintor vám umožní zmeniť vaše oblečenie, dekorovať rôzne predmety, či nábytok podľa vášho štýlu, alebo si napríklad ozdobiť teraz také populárne kamienky. Pilot Pintor prenesie všetky vaše nápady na rôzne materiály. Je ideálny na kreslenie, vyfarbovanie, zdobenie, popisovanie, písanie, kaligrafiu a ďalšie. Vďaka ultrakrycej sile pigmentového atramentu na vodnej báze s akrylovou zložkou skvele pokreslí rôzne povrchy. Využite až 30 farebných odtieňov v štyroch šírkach stopy.

Spresniť parametre
247 položiek

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12